ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Καμία αλλαγή για το δίδυμο της Mclaren

H Mclaren επιβεβαίωσε ότι θα διατηρήσει τους τωρινούς οδηγούς της, Carlos Sainz jr και Lando Norris,για την σεζόν του 2020.

Ο Sainz ήρθε στην Mclaren από την Renault φέτος σε μια συμφωνία που φαίνεται ότι θα κρατήσει χρόνια. Ενώ ο Norris ανακαταταθχηκε στην ομάδα του Woking αφού ήταν ψηλά στην Formula 2 το 2018 με την υποστήριξη της Mclaren.

Κοιτάζοντας στο βρετανικό γκραν πρι αυτή την εβδομάδα,ο Sainz βρίσκεται έβδομος στην βαθμολογία με καλύτερη θέση τερματισμού 6ος στο Monaco και στο Paul Ricard. Μια θέση παραπάνω από τον ‘νεοσύλλεκτο’ ομόσταυλο του Norris.

Με τις συνδυασμένες προσπάθειες τους έβαλαν την Mclaren σε μια άνετη τέταρτη θέση στην βαθμολογία κατασκευαστών,20 βαθμούς μπροστά από την πέμπτη Renault.

O Zak Brown γενικός διευθυντής της Mclaren είπε:

“Είμαι ενθουσιασμένος να ανακοινώσω την παράταση των οδηγών μας για το 2020 στον πατρικό αγώνα,στο βρετανικό γκραν πρι αυτή την εβδομάδα.”

McLaren

“Ο Carlos και ο Lando απέδειξαν τους εαυτούς τους πως είναι αγωνιστές και θέλουν να ολοκληρωθεί το μονοπάτι μας για την ανάκαμψη. Έκαναν μια συνεισφορά με θετικό ρυθμό και ηθικό μέσα στην ομάδα,στην πίστα άλλα και στο εργοστάσιο.”

Ο επικεφαλής της ομάδας Andreas Seidl συμπλήρωσε:

“Η σημερινή ανακοίνωση προδιαθέτει την ομάδα να συνεχίσει να πιέζει μπροστά. Η επίδοση του Carlos αλλά και του Lando έπαιξαν έναν ρόλο κλειδί για την πρόοδο της ομάδας.”

“Οι πληροφορίες τους επέτρεψαν στους μηχανικούς να αναπτύξουν την MCL34 και  να κοιτάξουν και στην MCL35.”

“Η εμπειρία του Carlos ήταν το κλειδί για την ανάπτυξη. Όταν ο Lando μπήκε στο κλίμα και κατάλαβε τις απαιτήσεις της Formula 1 πολύ γρήγορα και αποκτά αυτοπεποίθηση κάθε σαββατοκύριακο.”

“Είναι χαρμόσυνα νέα για όλη την ομάδα της Mclaren και θέλουμε να συνεχίσουμε την σχέση μας  για αρκετό καιρό ακόμα.”

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια ο κόσμος να έχει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση σχετικά με την Formula 1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Στον ελεύθερο μου χρόνο θα με βρείτε σε κάποια πίστα καρτ να κάνω μπάντες!!!