ΝΕΑ

Καλά στην υγεία τους οι Matsushita και Mazepin μετά το σοβαρό ατύχημα στο Sochi (video)

Οι οδηγοί της Formula 2 Nobuharu Matsushita και Nikita Mazepin γλύτωσαν χωρίς τραυματισμούς με τα το σοβαρό ατύχημα που είχαν στον αγώνα της Κυριακής στο Sochi.

Οι οδηγοί συγκρούστηκαν μεταξύ τους στον εναρκτήριο αγώνα του Ρωσικού Grand Prix με τον Mazepin να βγαίνει εκτός στην στροφή 2 πριν συγκρουστεί με τον Matsushita όπως επέστρεφε στην πίστα. στέλνοντας και τους δύο οδηγούς στις μπαριέρες με μεγάλη ταχύτητα.

Ο Mazepin κατάφερε να βγει αμέσως από την ART Grand Prix του χωρίς βοήθεια ενώ ο Matsushita συνοδεύτηκε από τα ιατρικό επιτελείο της πίστας με τον αγώνα να διακόπτεται.

Και οι δύο οδηγοί είχαν τις αισθήσεις τους μετά το ατύχημα και στην συνέχεια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Sochi για προληπτικούς ελέγχους.

Οι οποίοι έδειξαν ότι οι οδηγοί απέφυγαν τους σοβαρούς τραυματισμούς.

Ο Mazepin πήρε εξιτήριο την ίδια μέρα ενώ o Matsushita έμεινε στο νοσοκομείο καθώς σήμερα θα υποβληθεί σε μία δεύτερη αξονική τομογραφία.

Οι κριτές έκριναν τον Mazepin ως υπεύθυνο του ατυχήματος και του έδωσαν ποινή 15 θέσεων για τον τελευταίο αγώνα της Formula 2 στην Yas Marina.

Δείτε παρακάτω το ατύχημα :

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).