ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Coulthard – Ήταν οδυνηρό να παρακολουθώ την Williams το 2019

Ο πρώην οδηγός της Formula 1 David Coulthard λέει ότι το βρήκε “λίγο οδυνηρό” να παρακολουθεί την Williams κατά την διάρκεια της σεζόν που μας πέρασε.

Η Williams υπέστη μία καταστροφική σεζόν όπου τερμάτισε στην τελευταία θέση με μόλις έναν βαθμό σε 21 αγώνες.

“Είμαι αισιόδοξος ότι η Williams μπορεί να βρει τον δρόμο της για να είναι πιο ανταγωνιστική στο μέλλον. Επειδή είναι λίγο οδυνηρό το να βλέπεις μία τόσο μεγάλη ομάδα να έχει τις δυσκολίες που είχαν. ” Δήλωσε ο Coulthard.

“Επίσης για τον Russell, νομίζω ότι είναι ένα μεγάλο ταλέντο που αποκτά εμπειρία στην Formula 1, σε μεγάλο βαθμό εκτός οθόνης επειδή δεν τον βλέπουμε πολύ συχνά. Είναι πάρα πολύ καλός, δεν έχει καν ατυχήματα.”

Coulthard

Παρότι ως rookie αντιμετώπισε μία δύσκολη σεζόν με ένα μη ανταγωνιστικό μονοθέσιο, ο Coulthard πιστεύει ότι το να είναι ο Russell έξω από το προσκήνιο θα βοηθήσει την καριέρα του.

“Πιστεύω ότι το ταλέντο του είναι τόσο ισχυρό και μαζί με την σχέση του με την Mercedes θα τα πάει μια χαρά.”

“Ενάντια στον Robert Kubica, που επέστρεψε μετά από εκείνο το τρομερό ατύχημα. Είχαμε ένα σημείο αναφοράς από άποψη ταχύτητας και ο George έδειξε με συνέπεια την ικανότητα του στις κατατακτήριες.”

“Αυτό δεν ήταν ποτέ ένα από τα πλεονεκτήματα μου. Αλλά νομίζω ότι έδειξε ξανά και ξανά, ανεξάρτητα από το μονοθέσιο, όταν η πίεση ήταν μεγάλη για να παραδώσει έναν χρόνο, πως ήταν σε θέση να το κάνει.”

” Είναι νέος τώρα και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σε λίγα χρόνια θα είναι σωματικά και διανοητικά ικανός να αντιμετωπίσει την πρόκληση μίας ανταγωνιστικής σεζόν στην Formula 1. ” Πρόσθεσε.

” Νομίζω ότι αυτό είναι ένα πράγμα που τείνουμε να υποτιμούμε σε πολλές περιπτώσεις. Την διαχείριση της κόπωσης που έρχεται σε μια ολόκληρη σεζόν όταν παλεύεις σε μία μάχη στο πρωτάθλημα.”

Coulthard

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).