ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Vettel – Ήμουν πολύ συντηρητικός

Ο Vettel έχασε την pole position στο Austin για μόλις δώδεκα χιλιοστά του δευτερολέπτου και δήλωσε πως ήταν πολύ συντηρητικός στην προσπάθεια του.

Ο Vettel πήγε στο Grand Prix της Αμερικής προσπαθώντας να συνεχιστεί το σερί της Ferrari με τις pole position, για να αποτύχει για μόλις 0.012s.

O Vettel έκανε τον καλύτερο του χρόνο στην πρώτη του προσπάθεια στο Q3. Καθώς οι οδηγοί δυσκολεύτηκαν να βελτιώσουν τους χρόνους τους στα τελευταία στάδια της περιόδου.

Ωστόσο αργότερα δήλωσε πως θα μπορούσε να πάει γρηγορότερα αλλά φοβόταν μην περάσει τα όρια της πίστας και ακυρωθεί ο χρόνος του.

“Ήταν εντάξει. Δεν ξέρω την διαφορά, ήταν πολύ μικρή, όπως ένα ή δύο δέκατα.” Δήλωσε ο Vettel.

“Είχα ένα πολύ καλό πρώτο γύρο και είχα περιθώριο ίσως στο τελευταίο κομμάτι όπου ίσως ήμουν λίγο πιο συντηρητικός. Φροντίζοντας ότι θα τελειώσω τον γύρο και θέσω τον γύρο πρώτα και μετά να βελτιώσω τον δεύτερο γύρο.”

Vettel

“Δυστυχώς, δεν βελτιώθηκα, οπότε το σχέδιο μου δεν δούλεψε αλλά γενικά ήταν καλά. Πιστεύω θα έχουμε έναν δυνατό αγώνα αύριο.”

“Το αυτοκίνητο ήταν πολύ καλύτερο σήμερα σε σχέση με χθες, κάτι το οποίο χρειαζόμασταν. Ας δούμε τι θα γίνει αύριο.”

Ο Vettel ακόμα πιστεύει πως με τις αλλαγές που έγιναν κατά την διάρκεια της νύχτας, το μονοθέσιο θα είναι καλύτερο στις μακρινές αποστάσεις.

“Γενικά το μονοθέσιο ήταν καλά αυτό το πρωί. Αλλάξαμε μερικά πράγματα, τα οποία πιστεύω θα βοηθήσουν στον αγώνα.” είπε ο Vettel.

“Πως θα είναι ο ρυθμός, προφανώς θα μάθουμε αύριο αλλά σε αυτό το σημείο είμαι ικανοποιημένος.”

“Πιστεύω ότι δυσκολευόμασταν με τα σκληρά ελαστικά. Αλλά πιστεύω πως πρέπει να τα κάνουμε να δουλέψουν και πως δεν πρέπει να είναι θέμα αυτό αύριο.”

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).