ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Helmut Marko – “Η ωριμότητα του Verstappen είναι πολύ πιο πάνω από το μέσο όρο”

Ο σύμβουλος της Red Bull, Dr Helmut Marko είπε πως γνώριζε ότι ο Max Verstappen ήταν ένα εξαιρετικό ταλέντο από την πρώτη κιόλας συνάντηση μεταξύ τους. Ενώ πιστεύει πως η ωριμότητα του Ολλανδού οδηγού είναι “πάνω από το μέσο όρο”.

Ήταν περίπου 15 χρονών τότε. Συνήθως μιλώ με έναν οδηγό για περίπου 20 λεπτά για να πάρω μια εικόνα της προσωπικότητάς του και όλη την ιστορία. Αλλά με τον Max κάθισα για μιάμιση ώρα. Ήταν ένα νεαρό σώμα, αλλά με ένα μυαλό που ήταν σίγουρα τρία έως πέντε χρόνια μπροστά. Τώρα η ανάπτυξή του έχει σταδιακά σταθεροποιηθεί και την ηλικία και την ωριμότητα του έχουν έρθει μαζί. Και είναι πολύ πάνω από το μέσο όρο“, είπε στις δηλώσεις του ο Helmut Marko.

Helmut Marko

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Γιώργος Λιακόπουλος

Φίλος της F1 και του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Όταν δεν έχει F1 παρακολουθούμε MotoGP και WRC. Λάτρης της οδήγησης (ειδικότερα τις νυχτερινές ώρες) και υπέρμαχος της οδικής ασφαλείας. Βρίσκομαι στο F1racingnews από το Δεκέμβριο του 2019, χάρη στη θέληση και την επιθυμία για συνεργασία του ιδρυτή της, Σάκη Ζαφειρόπουλου.