Hamilton – Η σκέψη της απόσυρσης με τρομάζει
O Lewis Hamilton περιέγραψε τα επιτεύγματα του στην Formula 1 ως ένα ατελείωτο αριστούργημα και δήλωσε πως δεν είναι έτοιμος να εξετάσει το ενδεχόμενο της απόσυρσης από το άθλημα ακόμα.
Μετά την κατάκτηση του έκτου παγκοσμίου πρωταθλήματος την Κυριακή, ο Hamilton είπε ότι δεν θέλει να αποσυρθεί ακόμα και δήλωσε ότι θέλει να συνεχίσει ακόμα και μετά το τέλος του συμβολαίου του το 2020.
“Είναι μία τρομακτική σκέψη ότι μια μέρα εμείς οι αθλητές πρέπει να σταματήσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπήσαμε σε όλη μας την ζωή. ” Είπε ο Hamilton
“Δεν ξέρω αν έχω φτάσει στην μέγιστη απόδοση μου ακόμα. Αλλά προφανώς είμαι κοντά και νοιώθω μέσα στην ενέργεια, νοιώθω σαν να μπορούσα να τρέξω ένα ακόμα και έναν μαραθώνιο τώρα. Νοιώθω ότι έχω ακόμα πολλά να κάνω.”

Ο Hamilton με την κατάκτηση του έκτου του τίτλου πλησίασε τα ρεκόρ του Michael Schumacher. Συγκεκριμένα ο Γερμανός είχε κατακτήσει 7 πρωταθλήματα και 91 νίκες ενώ αυτή την στιγμή ο Hamilton έχει 6 πρωταθλήματα και 83 νίκες.
“Μου αρέσει πολύ η ιδέα του να σκέφτομαι έναν καλλιτέχνη να δημιουργεί ένα αριστούργημα.” είπε ο Hamilton.
“Στην τελική αυτό που κάνω είναι μία μορφή τέχνης. Αυτή είναι η ιδέα στο μυαλό μου, ότι προσπαθώ να δημιουργήσω ένα αριστούργημα το οποίο δεν έχει τελειώσει ακόμα.”
“Πώς φτάνω σε αυτό το σημείο δεν ξέρω ακόμα. Ξέρω ότι θα χρειαστεί πολύ σκληρή δουλειά, πολύ αφοσίωση και πολύ συγκέντρωση. Θα χρειαστεί μεγάλη βοήθεια από πολλούς σπουδαίους ανθρώπους γύρω μου. “
“Αλλά το έχω κάνει μία φορά, το έχω κάνει έξι φορές. Το ξέρω ότι μπορούμε να κάνουμε περισσότερα και ξέρω ότι μπορούμε να είμαστε καλύτεροι. Έτσι θα συνεχίσουμε να πιέζουμε.”

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.