ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Ricciardo – Η Renault θα κάνει το βήμα μπροστά με τις αναβαθμίσεις

Ο Daniel Ricciardo λέει ότι υπάρχει πραγματική ουσία πίσω από την αισιοδοξία της ομάδας  ότι θα κάνει ένα μεγάλο βήμα μπροστα με τις αναβαθμίσεις που πρόκειται να φέρει στο GP της Γαλλίας. 

Η ομάδα με έδρα το Enstone είχε μία δύσκολη αρχή στο ξεκίνημα του 2019.

Αντιμετώπισε πολλά θέματα αξιοπιστίας και έχει χάσει έδαφος όσο αφορά την απόδοση του κινητήρα. 

Αλλά με διάφορες διορθώσεις που θα λύσουν τα προβλήματα και μια σειρά από ενημερώσεις να έρχονται στον αγώνα του Paul Richard αυτόν τον μήνα, η ομάδα πιστεύει ότι υπάρχει μία ευκαιρία να καθιερώθει και να παλέψει στο μπροστινό μέρος του grid.

Ricciardo

Ο Ricciardo δεν παρασύρεται στο να πιστεύει ότι η βελτίωση είναι εγγυημένη.

Ωστόσο επιμένει πως αποτελεί κάτι παραπάνω από ευσεβή πόθο των διοικούντων της ομάδας πως έρχονται καλύτερες μέρες.

Ερωτώμενος για το αν το Γαλλικό GP σηματοδοτεί την έναρξη ανόδου της απόδοση της Renault ο Αυστραλός δηλωσε:

” Υπάρχει ουσία πίσω από, υπάρχουν δεδομένα που μπορούσα να το υποστηρίξουν και υπό κάποια πρισματα αυτό θα έπρεπε να είναι το θέμα.”

“Αλλά προς το παρόν δεν θέλουμε να είμαστε υπερβολικοί,όπως μετά τις κατατακτήριες της Κίνας, όπου βγήκαμε έβδομος και όγδοος και είπαμε ‘εδώ είμαστε και συνεχίζουμε από αυτό “.

“Από τότε τα πράγματα δεν ήταν πολύ εύκολα. Αλλά η πραγματικότητα είναι πως φέτος η μάχη για την μέση του grid είναι μεγαλύτερη, απ’ ότι βίωσε πέρσι η Renault. “

“Πολλές ομάδες έκαναν το βήμα παραπάνω. Έτσι ελπίζω πως όχι απλά θα συμβαδίσουμε με αυτές αλλά θα βρεθούμε από πάνω τους. Η αλήθεια είναι πως τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα όσο πέρυσι και θα χρειαστεί κάποιος χρόνος. Αλλά νομίζω πως έχουμε κάποια κατεύθυνση τώρα, κάτι που είναι θετικό.” Συμπλήρωσε ο Ricciardo. 

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).