ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Hamilton – Η Red Bull πλησιάζει την Mercedes

Ο Lewis Hamilton λέει ότι η Red Bull έχει κάνει σαφή πρόοδο για να μειώσει την διαφορά με την Mercedes την φετινή σεζόν.

Μετά την αλλαγή της σε κινητήρες Honda την φετινή σεζόν, η Αυστριακή ομάδα έχει κατακτήσει δύο νίκες με τον Max Verstappen.

O Hamilton έδωσε τα εύσημα τόσο στον Verstappen όσο και στην Red Bull.

“Ο χρόνος θα δείξει.  Νομίζω ότι κάνει μία πολύ καλή δουλειά και σίγουρα έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στους τελευταίους αγώνες” είπε ο Hamilton.

“Παρ’ όλα αυτά νομίζω ότι πρέπει να επικεντρωθούμε απλώς στους εαυτούς μας και να μην αποπροσανατολιστούμε εστιάζοντας σε άλλους.”

Hamilton

“Νομίζω ότι θα είναι γρήγοροι εδώ και θα υπάρχουν μέσοι όπως η Σιγκαπούρη όπου πιθανότατα θα είναι δυνατοί. Αλλά γενικά,  σιγά σιγά μας πλησιάζουν.”

“Είναι ευκολότερο να πλησιάσεις πάρα να μείνεις μπροστά, αν είσαι ο ηγέτης σε πολλές διαφορετικές πτυχές. Αλλά είναι υπέροχο να τους βλέπουμε να προχωρούν..”

“Θέλουμε τον ανταγωνισμό οπότε θα είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε σε κάθε περίπτωση.”

Οι Hamilton και Verstappen έχουν μοιραστεί όλες τις νίκες από το Azerbaijan και μετά ενώ η Red Bull αντικατέστησε τον Gasly με τον Albon στην προσπάθεια της να διεκδικήσει την δεύτερη θέση από την Ferrari. 

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).