ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Verstappen – Η Red Bull έχει πολύ δουλειά να κάνει για να πιάσει την Mercedes

Ο Max Verstappen λέει ότι η Red Bull Έχει ακόμα πολύ δουλειά να κάνει εάν θέλει να παλέψει με τις Mercedes στο Ιαπωνικό Grand Prix.

O Ολλανδός τελείωσε την μέρα στην τρίτη θέση, πίσω από τις κυρίαρχες Mercedes με διάφορα 0.281s από τον πρώτο Bottas.

Ωστόσο ο Verstappen βρέθηκε μπροστά από τις δύο Ferrari σε μία υποσχόμενη μέρα για την Red Bull με την προμηθεύτρια κινητήρων Honda να εισάγει ένα νέο πιο ισχυρό καύσιμο στο Grand Prix της πατρίδας της.

“Νομίζω ότι τα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά δεν ήταν τόσο καλά, αλλά στα δεύτερα βελτιωθήκαμε πολύ” εξήγησε ο Verstappen.

“Αυτό φαινόταν λίγο πιο ελπιδοφόρο. Αλλά ακόμα η Mercedes είναι πολύ γρήγορη και έχουμε ακόμα πολύ δουλειά να κάνουμε. Αλλά ήταν μία αξιοπρεπή ανάκαμψη.”

Verstappen
Το Σάββατο δεν πραγματοποιηθεί καμία δραστηριότητα στην πίστα λόγω του τυφώνα Hagibi και οι οδηγοί θα επιστρέψουν στα μονοθέσια τους την Κυριακή πάλι.

Ερωτηθείς πόσο δύσκολο είναι να επανέλθουν την Κυριακή μετά την διακοπή αυτή ο Verstappen απάντησε:”Δεν έχει καθόλου σημασία για εμένα”

“Είναι απλά μία ελεύθερη μέρα και την Κυριακή το πρωί συνεχίζουμε ξανά. Δεν είναι λες και ήρθε το τέλος του κόσμου ή κάτι δραματικό συμβαίνει.”

“Απλώς μετακόμισαν τις κατατακτήριες και παρέλειψαν το FP3 αλλά δεν με πειράζει. Νομίζω ότι όσο λιγότερο τρέχουμε τόσο καλύτερο για εμένα.”

Ο teammate του Verstappen, Alex Albon ήταν τέσσερα δέκατα πίσω από τον Ολλανδό και βρέθηκε στην έκτη θέση πίσω από τις Ferrari. Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που έτρεξε στην Suzuka.

“Νομίζω ότι ήταν εντάξει. Οι Mercedes φαίνονται πολύ γρήγορες και κάνουν πολύ ζημιά στις στροφές.”

“Υπάρχει πολύ περισσότερη δουλειά να κάνουμε και προφανώς θα το δούμε την Κυριακή αν είναι στεγνά” ολοκλήρωσε ο Albon.

Verstappen

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια ο κόσμος να έχει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση σχετικά με την Formula 1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Στον ελεύθερο μου χρόνο θα με βρείτε σε κάποια πίστα καρτ να κάνω μπάντες!!!