ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Marko – Η προθεσμία στο Μεξικό για το line-up ήταν λάθος

Η Red Bull λέει ότι δεν υπάρχει πλέον βιασύνη στο να αποφασίσει ποιος οδηγός θα πλαισιώνει τον Max Verstappen την επόμενη χρονιά, καθώς ο Helmut Marko παραδέχτηκε ότι ένα μπέρδεμα στο καλεντάρι τον ώθησε λανθασμένα να πει ότι η απόφαση θα παρθεί μετά το Grand Prix του Μεξικό.

Αλλά με το Μεξικό να έχει πλέον τελειώσει, ο σύμβουλος της Red Bull εξομολογήθηκε ότι η αρχική ημερομηνία ήταν λάθος επειδή δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι το Μεξικό ήταν πριν το Grand Prix της Αμερικής.

“Ήταν λάθος μου να το πω αυτό.” είπε ο Marko.

“Είχα στο μυαλό ότι το Μεξικό θα λάμβανε χώρα μετά την Αμερική. Στην πραγματικότητα είναι το αντίστροφο.”

“Εν το μεταξύ, επιβεβαιώσαμε ότι και οι τρεις οδηγοί μας θα παραμείνουν στις ομάδες μας. Η κατάσταση του Max είναι σαφής ούτως ή άλλως. Τώρα πρέπει να βιαστούμε για να αποφασίσουμε ποιος οδηγός θα οδηγήσει σε ποια ομάδα.”

Φαβορί για την θέση δίπλα στον Verstappen θεωρείται ο Alex Albon ο οποίος έχει εντυπωσιάσει στους τελευταίους αγώνες του με την Red Bull.

Marko

Ερωτηθείς σχετικά με τον Verstappen που πιέζει για έναν γρήγορο teammate, o Marko είπε:” Ο Max είναι δυνατός οδηγός. Μπορεί να αντέξει να έχει έναν δυνατό οδηγό δίπλα του. Αλλά ο Albon έδειξε στην Suzuka ότι μπορεί να είναι το ίδιο γρήγορος με τον Max.”

O Marko επίσης ξεκαθάρισε ότι η Red Bull δεν θα κοιτάξω για κάποιον άλλον οδηγό πέρα από τους τρεις που διαθέτει.

“Είναι μόνο οι τρεις. Αυτό λέγαμε πάντα. Όλοι οι οδηγοί έχουν συμβόλαιο με την Red Bull Racing. Εε τον όρο ότι η Red Bull θα αποφασίσει που θα οδηγάνε.”

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).