ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Hamilton :”Η Mercedes σίγουρα υποτίμησε τον ρυθμό της Ferrari”

Ο Lewis Hamilton λέει ότι η Mercedes υποτίμησε σίγουρα τον ρυθμό της αντιπάλους της Ferrari μετά την pole position του Charles Leclerc στο Αυστριακό GP.

Αν και οι μεγάλες ευθείες στο Red Bull Ring ανέμεναν να φέρουν την Ferrari πίσω στην μάχη με την Mercedes μετά από ένα απογοητευτικό Γαλλικό GP, o Hamilton παραδέχτηκε ότι η ταχύτητα του Leclerc στην υπόλοιπη πίστα ήταν επίσης μία έκπληξη.

“Το μειωναμε λίγο αλλά από το ξεκίνημα καταλάβαμε ένα μικρό έλλειμα σε σχέση με τις Ferrari ” είπε ο Hamilton.

“Σκεφτήκαμε ότι θα ήταν λίγο πιο κοντά απ’ ότι ήταν.”

“Σίγουρα υποτιμησαμε το ποσό γρήγοροι θα είναι.”

“Στις ευθείες μας σκοτώνουν πραγματικά, έχουν αυτήν την έξτρα δύναμη που δουλεύει πολύ καλά εδώ. “

“Υποθέτω ότι κατάφερνα να καταλάβουν πως να κάνουν το αυτοκίνητο να δουλέψει στις μεσαίας και υψηλής ταχύτητας στροφές.”

Hamilton

Ο Hamilton είναι υπό εξέταση για παρεμπόδιση του Kimi Raikkonen στο Q1 και ακόμα αναμένουμε την απόφαση των αγωνοδικών.

Αν ο Hamilton εκκινήσει από την δεύτερη θέση, θα έχει διαφορετική στρατηγική σε σχέση με τον Leclerc.

“Αν ξεκινήσουμε τον αγώνα με αυτούς τους τύπους, θα είναι ένας πολύ διασκεδαστικός αγώνας.”είπε ο Hamilton. 

“Είναι μία πίστα που μπορείς να ακολουθήσεις τον άλλον λίγο περισσότερο αλλά και πάλι θα είναι δύσκολο μεταξύ μας στην κορυφή. “

“Νομίζω ότι η Ferrari είναι πολύ γρήγορη στις μεγάλες διαδρομές. Δεν θα είναι εύκολο να μείνω κοντά στον Charles αλλά θα δώσω ότι έχω και δεν έχω.”

“Ξεκινώντας εκείνοι με αυτό το ελαστικό, θα έλεγα ότι πρόκειται να κάνουν δύο pit stop, το πιο πιθανόν. Εκτός αν τα ελαστικά φτάνουν πιο μακριά από ότι περιμένουμε.”

” Δεν έχω τους αριθμούς τους αλλά πιστεύω ότι η μεσαία γόμα ελαστικών πάει πιο μακριά. Είναι πολύ κοντά στο αν γίνουν μία ή δύο στάσεις στα pit, οπότε θα είναι ενδιαφέρον το πως θα τα δουλέψουμε. “

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια ο κόσμος να έχει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση σχετικά με την Formula 1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Στον ελεύθερο μου χρόνο θα με βρείτε σε κάποια πίστα καρτ να κάνω μπάντες!!!