ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Horner – H Mercedes θα είναι δύσκολος αντίπαλος για το Hungaroring

Η “τρανή” επίδοση της Mercedes στης αργές στροφές άφησε την Red Bull χωρίς αμφιβολίες πως θα αντιμετωπίσει μια δύσκολη διεργασία για να νικήσει αυτής τo ουγγρικό Grand Prix αυτής της εβδομάδας

Καθώς το στενό και στρυφνό Hungaroring θα πρέπει να είναι θεωρητικά το τέλειο μέρος για το πακέτο της Red Bull-Honda,ο επικεφαλής της ομάδας Christian Horner νομίζει πως η φόρμα μεταξύ των δυο κορυφαίων ομάδων αυτό τον χρόνο έχει αλλάξει.

Πιστεύει πως η Mercedes γύρισε ανάποδα μια παλιά αδυναμία που είχε στα γκραν πρι με αργές στροφές σε κάτι που είναι η κύρια δύναμη της.

Ρωτήθηκε αν πιστεύει πως η Red Bull είναι το φαβορί για αυτό το σαββατοκύριακο και ο Horner είπε.”Η Ουγγαρία έχει μια πίστα που διασκεδάζουμε. Αλλά η δύναμη της Mercedes στις αργές στροφές είναι αρκετά ατρόμητη,νομίζω πως θα είναι σκληροί αντίπαλοι.”

Η Red Bull έχει αιτία για να είναι αισιόδοξη ότι τουλάχιστον μπορεί να προκαλέσει μια πρόκληση βάση με την τωρινή πρόοδο που έχει κάνει η RB15. Στα χέρια του Μax Verstappen,το μονοθέσιο έχει κερδίσει τους δυο από τους τελευταίους τρεις αγώνες.

Ο Horner έχει πειστεί πως η ομάδα θα απελευθερώσει τις καλές δυνατότητες από το μονοθέσιο,αλλά νιώθει πως χρειάζεται να προστεθεί περισσότερη δύναμη αν θέλει να προκαλεί συνεχώς την Mercedes.
Verstappem

“Νομίζω πως παίρνουμε περισσότερη επίδοση από το μονοθέσιο.”είπε.”Το σασί γίνεται ακόμα καλύτερο,ο κινητήρας γίνεται καλύτερος και νομίζω πως έχουμε μερικά καλά πράγματα στην σειρά για το δεύτερο κομμάτι του χρόνου.”

“Έχουμε σταθερούς κανονισμούς από το 2019 στο 2020,οπότε ότι μάθουμε αυτό τον χρόνο ισχύει και για του χρόνου. Οπότε θέλουμε να κρατήσουμε την κατεύθυνση στον δρόμο που βρισκόμαστε εμείς.”

Παρόλο  που ο Helmut Marko έχει θέσει τον στόχο του στις πέντε νίκες φέτος,ο Horner λέει πως δεν θέλει να θέσει συγκεκριμένους στόχους για την ομάδα.

“Δεν μίλησα ποτέ για πέντε νίκες,είπε.”Ο Helmut,αυτός είναι ο σκοπός του και η αισιόδοξα του.Εγώ παίρνω κάθε αγώνα την φορά.”

“Έχουμε νικήσει δυο γκραν πρι. Κάτι το οποίο είναι φανταστικό αν σκεφτείς πως αυτή είναι η χρονιά που έγινε η συναλλαγή με την Honda. Αν σκεφτείς τα αποτελέσματα που έπαιρναν έναν χρόνο η δυο πριν,είναι μια φαινομενική αλλαγή.”

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).