ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Η Mercedes θα δώσει στους οδηγούς της ίσες ευκαιρίες για τον τίτλο – Wolff

Ο επικεφαλής της Mercedes, Toto Wolff, επιμένει ότι οι Lewis Hamilton και Valtteri Bottas θα λάβουν “όσες ευκαιρίες” για να κερδίσουν τον φετινό τίτλο της F1.

Μετά τον αγώνα της Ιαπωνίας όπου η Mercedes κατέκτησε τον έκτο συνεχόμενο τίτλο της, οι Hamilton και Bottas απέμειναν ως οι μόνοι διεκδικητές για τον τίτλο.

H νίκη του Bottas στην Suzuka σε συνδυασμό.με την τρίτη θέση του Hamilton μείωσε την διαφορά στους 64 βαθμούς με τέσσερις αγώνες να απομένουν.

Ωστόσο ο Lewis Hamilton είναι το ξεκάθαρο φαβορί και μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο ακόμα και στο Grand Prix του Μεξικού.

“Νομίζω ότι πρέπει να παραμείνουμε σωστοί στις αξίες που είχαμε ορίσει στο παρελθόν και να παίξουμε το πιο δίκαιο παιχνίδι. “Είπε ο Wolff όταν ρωτήθηκε πως θα προσεγγίσει η Mercedes την μάχη τίτλου εντός της ομάδας.

“Μπορείτε να δείτε πόσο δύσκολο είναι κάποιες φορές, αλλά είναι πρόθυμος να τους δω να αγωνίζονται.”

“Ο Valtteri είναι το outsider με τους 64 βαθμούς. Είναι δυόμιση νίκες. Θα τους δώσουμε ίσες ευκαιρίες και θα αγωνιστούν στην πίστα.” Συμπλήρωσε ο Wolff

Wolff
Ο Bottas επιμένει ότι παρά την μεγάλη διαφορά βαθμών με τον Hamilton, δεν είναι έτοιμος να παρατήσει την μάχη για τον τίτλο..

“Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να τα παρατήσω όσο υπάρχουν θεωρητικά ελπίδες.” είπε ο Bottas.

“Το τι έγινε εδώ είναι ένα καλό παράδειγμα. Επειδή εκκινούσα τρίτος με τις δύο Ferrari μπροστά, οπότε θα έπρεπε να είναι μία δύσκολο νίκη από αυτή την άποψη.”

“Οπότε είναι πιθανό. Αλλά είμαι ρεαλιστής καθώς θα πρέπει να είμαι πολύ τυχερός – αυτό είναι γεγονός – για να κερδίσω όλους τους υπόλοιπους αγώνες.”

“Αλλά το ότι φτάσαμε σε αυτό σημείο είναι κυρίως δικό μου λάθος. Το ότι είμαι τόσο πίσω σε σύγκριση με τον Lewis. Είναι λάθος μου και πρέπει να δουλέψω πάνω σε αυτό στο μέλλον.”

” Για τώρα, θα το πάω αγώνα με τον αγώνα και θα δούμε τι θα γίνει.”

O Lewis Hamilton κέρδισε τους δύο τελευταίους του τίτλους στο Μεξικό και είπε ότι δεν βιάζεται για να κατακτήσει τον έκτο τίτλο του καθώς περιμένει μία σκληρή μάχη σε μια πίστα που η Mercedes δυσκολεύεται τα τελευταία χρόνια.

“Νομίζω ότι δεν υπήρχε ποτέ στιγμή που να ήθελα να βιαστώ” είπε ο Βρετανός.

“Νομίζω ότι ο Valtteri έχει οδηγήσει υπέροχα όλη την χρονιά και έκανε καταπληκτική δουλειά στην Suzuka. Πολύ πιθανόν να είναι πολύ δυνατός στους επόμενους αγώνες, οπότε είναι μία μάχη που θα συνεχιστεί. “

“Το Μεξικό θα είναι δύσκολο λόγω του set-up του μονοθεσίου μας. Έτσι θα είναι πολύ δύσκολα για εμάς καθώς οι τελευταίοι αγώνες ήταν αρκετά σοκαριστικοί παρόλο που κερδίσαμε τον τίτλο.”

“Ελπίζω σε ένα καλύτερο Σαββατοκύριακο αλλά πιστεύω θα είναι πολύ δύσκολο να κερδίσουμε τις Ferrari σε αυτές τις μεγάλες ευθείες.”

Wolff

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).