ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Wolff – Η Mercedes πρέπει να επιλύσει τα προβλήματα της για να είναι ανταγωνιστική στο Spa

Παρόλο που η Mercedes έχει κυριαρχήσει στο πρώτο μισό της σεζόν, ο Toto Wolff πιστεύει ότι θα ανακάμψει στο Spa και στην Monza.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Mercedes πρέπει να λύσει τα προβλήματα της στο καλοκαιρινό διάλειμμα εάν θέλει να είναι ανταγωνιστική το Σαββατοκύριακο στο Spa.

Μέχρι στιγμής η Mercedes έχει κερδίσει τους 10 από τους 12 αγώνες που έχουν πραγματοποιηθεί με τους οδηγούς της να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ωστόσο η ομάδα βρίσκεται υπό πίεση στους τελευταίους αγώνες από την Red Bull ενώ η Ferrari παρόλο που δεν έχει κερδίσει ακόμα πιθανόν θα κάνει την αντεπίθεση της στους επόμενους δύο αγώνες που ταιριάζουν στο μονοθέσιο της.

Wolff

“Μετά το διάλειμμα, πηγαίνοντας στο Spa και στην Monza. Είναι τελείως διαφορετικές πίστες, πολύ δυνατές πίστες, κάτι που θα ταιριάξει στην Ferrari.” Είπε ο Wolff.

“Θα είναι δύσκολα για εμάς. Αυτός είναι ο λόγος που απολαμβάνουμε την στιγμή απόψε και ξεκινάμε από αύριο να λύσουμε τα προβλήματα μας. Πρέπει να τα λύσουμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί στο Spa.”

O Hamilton στην Ουγγαρία τερμάτισε ένα δευτερόλεπτο μπροστά και από τις δύο Ferrari ωστόσο ο Wolff λέει πως δεν υπάρχει λόγος να εφησυχαστεί η Mercedes Στο δεύτερο μισό της σεζόν.

“Η Ουγγαρία είναι μία πίστα που πιθανός δεν τους ταίριαζε πολύ καλά. Εχουν έναν πολύ δυνατό κινητήρα και γι’ αυτό θα δούμε μία πολύ δυνατή Ferrari σε Spa και Monza. ” είπε ο Wolff.

Wolff

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).