ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Η Mercedes νέος προμηθευτής κινητήρων της McLaren από το 2021

Η McLaren επιβεβαίωσε ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία της με την Renault μετά το 2020 καθώς θα χρησιμοποιήσει κινητήρες Mercedes.

H Renault έγινε προμηθεύτρια κινητήρων της McLaren στο τέλος του 2018.

Η McLaren, η Mercedes και η Renault εξέδωσαν δηλώσεις το Σάββατο το πρωί που επιβεβαίωσαν τα νέα με την Mercedes να δηλώσει ότι η συμφωνία θα ισχύει μέχρι το 2024.

“Αυτή η συμφωνία είναι ένα σημαντικό βήμα στο μακροπρόθεσμο πλάνο μας για την επιτυχία στην Formula 1. H Mercedes Είναι το σημείο αναφοράς και σαν ομάδα αλλά και σαν μονάδα ισχύος, γι’ αυτό είναι φυσικό να προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε μία σχέση με την εταιρεία για την επόμενη φάση του ταξιδιού μας. ” είπε ο διευθυντής της McLaren Zack Brown.

McLaren

“Αυτή η ανακοίνωση αντικατοπτρίζει την εμπιστοσύνη των μετόχων μας και είναι ένα σημαντικό μήνυμα προς τους επενδυτές, τους υπαλλήλους, τους συνεργάτες μας και τους οπαδούς μας ότι δεσμευόμαστε να επιστρέψουμε την McLaren στην κορυφή του grid.”

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τη McLaren πίσω στην οικογένεια της Mercedes με την νέα συμφωνία παροχής μονάδας ισχύος. ” είπε ο Toto Wolff.

“Παρά το γεγονός ότι τα δύο εμπορικά σήματα μοιράζονται μία διάσημη ιστορία, η νέα συμφωνία αφορά την προσοχή στο μέλλον και την έναρξη μιας νέα εποχής παροχής μονάδων ισχύος για το μέλλον. “

“Ελπίζουμε ότι αυτή η νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία θα αποτελέσει άλλο ένα ορόσημο για την McLaren, καθώς στοχεύουν να παλέψουν με τις κορυφαίες ομάδες, συμπεριλαμβανoμενης και την εργοστασιακή ομάδα της Mercedes.”

Mclaren

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).