ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Seidl – Η McLaren δεν θα θυσιάσει το πρόγραμμα εξέλιξης του 2020 για να σώσει την τέταρτη θέση φέτος

Ο επικεφαλής της McLaren Andrea Seidl επιμένει ότι η ομάδα δεν θα θυσιάσει το πρόγραμμα εξέλιξής του μονοθεσίου της επόμενης χρονιάς  προκειμένου να υπερασπιστεί την τέταρτη θέση στο φετινό πρωτάθλημα. 

Με εφτά αγώνες να απομένουν, η McLaren βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 83 βαθμούς, με την Renault να βρίσκεται πίσω της στους 65.

Όλες οι ομάδες αυτές τις βδομάδες συνήθως πρέπει να αποφασίσουν για το αν θα αλλάξουν την εστίαση τους στο R&D από το 2019 στο 2020.

Στην περίπτωση της McLaren, το γεγονός ότι η MCL35 θα είναι το πρώτο σχεδιασμένο μονοθέσιο υπό την ηγεσία του James Key σημαίνει ότι πιθανόν θα αντικατοπτρίζει μία νέα προσέγγιση και πιθανόν να είναι λιγότερο επαναστατική σε σχέση με τα νέα μονοθέσια των αντιπάλων.

Seidl
Ο Seidl λέει πως παρά την πίεση της Renault στην μάχη για την τέταρτη θέση, η McLaren δεν θα αλλάξει το πρόγραμμα της.

“Σχεδιάζουμε συνεχώς να φέρουμε μικρά πράγματα για τους επόμενους δύο ή τρεις αγώνες τουλάχιστον.” είπε ο Γερμανός.

“Τότε πάλι θα πρέπει να δούμε πότε θα αλλάξουμε πλήρως στην εξέλιξη του μονοθεσίου της επόμενης χρονιάς. Είναι κάτι που είναι ακόμα ανοιχτό.”

“Φυσικά θέλουμε να παλέψουμε για την τέταρτη θέση όσο το δυνατόν περισσότερο. Αλλά την ίδια στιγμή για εμένα είναι σημαντικό να κάνουμε το επόμενο βήμα με το αυτοκίνητο της επόμενης χρονιάς. Οπότε δεν θέλω να αφιερωθώ στην επόμενη χρονιά και ξαφνικά να συγκεντρωθώ σε αυτή την χρονιά ξανά.”

“Έχουμε ένα πλάνο για το τι θέλουμε να κάνουμε αυτή την χρονιά. Έχουμε ένα πλάνο για το πώς θέλουμε να προσεγγίσουμε την επόμενη χρονιά.”

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια ο κόσμος να έχει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση σχετικά με την Formula 1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Στον ελεύθερο μου χρόνο θα με βρείτε σε κάποια πίστα καρτ να κάνω μπάντες!!!