ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Hamilton – Η μάχη για τον τίτλο συνεχίζεται παρά την διαφορά

Ο Lewis Hamilton λέει πως η μάχη για τον παγκόσμιο τίτλο στην Formula 1 δεν έχει τελειώσει ακόμα παρά την μεγάλη διαφορά από τους αντιπάλους του.

Ο νυν πρωταθλητής της Formula 1 δεν έχει καταφέρει να γευτεί την χαρά της νίκης στους τελευταίους τρεις αγώνες, αλλά παρόλα αυτά έχει καταφέρει να έχει μία διαφορά 65 βαθμών.

Αλλά με την Ferrari να κατακτά την νίκη στους τρεις τελευταίους αγώνες, ο Hamilton είναι επιφυλακτικός μέχρι να καταφέρει να κατακτήσει και μαθηματικά των τίτλο.

“Είναι όλο και δυσκολότερα καθώς η σεζόν συνεχίζεται. Έχουμε μάθει από αυτό, αλλά ταυτόχρονα πρέπει απλά να κάνουμε καλύτερη δουλειά.” είπε ο Hamilton.

“Κάναμε τόσο καλή δουλειά στο ξεκίνημα της σεζόν και φτιάξαμε αυτήν την διαφορά. Αλλά αυτή η διαφορά μπορεί εύκολα να εξαφανιστεί. Δεν έχω ψευδαισθήσεις σχετικά με αυτό, με την διαφορά μου στο πρωτάθλημα. Δεν έχει κερδηθεί ακόμα.”

Hmailton

“Πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ βασικά. Μπορούμε να βγάλουμε περισσότερα από το μονοθέσιο και την ομάδα, μαζί μπορούμε να κάνουμε περισσότερα.”

“Κερδίζουμε και χάνουμε ως ομάδα οπότε δεν κανένας δεν νοιώθει καλά τώρα και πιστεύω πως είναι καλό επειδή αν κάποιος νοιώθει χαλαρός στην ομάδα αυτή την στιγμή πρέπει να του μιλήσουν.:

Χωρίς να υπάρχει ένα σίγουρο πλάνο αναβαθμίσεων για το υπόλοιπο της σεζόν καθώς όλες οι ομάδες στρέφουν την προσοχή τους στα μονοθέσια της επόμενης σεζόν. Ο Hamilton ήδη προετοιμάζεται για περισσότερους αγώνες όπου η Mercedes μπορεί να δυσκολευτεί ενάντια στις Ferrari και στις Red Bull.

“Οι αναβαθμίσεις είναι κάτι που παίρνουν μήνες. Δεν μπορείς απλά να αποφασίσεις τώρα ότι θέλουμε μία αναβάθμιση την επόμενη βδομάδα, είναι μήνες προγραμματισμού.” είπε ο Βρετανός.

“Είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν αναβαθμίσεις σε κάποιο σημείο, δεν ξέρω πότε, δεν νομίζω στον επόμενο αγώνα.”

“Δεν ξέρω πόσες θα έρθουν μέχρι τους τελευταίους αγώνες που έχουμε. Αλλά ξέρω ότι οι μερικοί από τους επόμενους αγώνες θα είναι δύσκολοι.”

Hamilton

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).