ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Vettel – Η κουλτούρα της Ferrari συχνά παρεξηγείται

Ο Sebastian Vettel πιστεύει ότι η Ιταλική κουλτούρα της Ferrari είναι πολύ συχνά “παρεξηγημένη”. Καθώς παραμένει ανένδοτος ότι η φιλοσοφία της ομάδας μπορεί να την επαναφέρει στην κορυφή της Formula 1.

Ο Vettel πρόκειται να αγωνιστεί για έκτη συνεχόμενη σεζόν με την Ferrari και παρόλο που έχει κερδίσει αρκετούς αγώνες, δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει κάποιο πρωτάθλημα.

Ενώ πολλοί επιμένουν ότι η κουλτούρα της Ferrari αποτελεί εμπόδιο στις πιθανότητες της για έναν τίτλο, ο Vettel διαφωνεί.

Η δύναμη της ομάδας είναι το πάθος για την Ferrari” είπε ο Vettel.

Νομίζω πως αυτό είναι που ωθεί τους ανθρώπους να έρχονται και να φεύγουν κάθε μέρα. Νομίζω πραγματικά ότι είναι ο θρύλος και ο μύθος αυτής της μάρκας και του να γίνουν κομμάτι αυτής της ιστορίας.”

Το εσωτερικό της ομάδας έχει Ιταλικούς κανόνες και παραδόσεις, κάτι το οποίο είναι σπουδαίο που διατηρούνται, αλλά εξίσου και πολύ μοντέρνο.

Vettel

Νομίζω ότι μερικές φορές αυτό παρεξηγείτε, επειδή κοιτάνε την Ιταλία και λένε ότι είναι πολύ παραδοσιακή σε πολλά πράγματα. “

“Αλλα, ξέρετε οι οι άνθρωποι είναι ακόμα πολύ προοδευτικοί και νομίζω ότι έχουμε σπουδαία ταλέντα στην ομάδα. Σπουδαίους ανθρώπους με σπουδαίες ιδέες, δημιουργικές ιδέες και γι’αυτό κατά κάποιο τρόπο είναι κρίμα που δεν έχουμε από άποψη αποτελεσμάτων αυτή την σημαντική ανακάλυψη ακόμα.”

Γι’αυτο η εστίαση τους είναι στο να συνεχίσουν να εργάζονται.”

Ο Vettel ακόμα δηλώνει πως το πάθος του να κατακτήσει τίτλους με την Ferrari υπάρχει ακόμα, παρά το δύσκολο 2019.

Η αποστολή είναι ακόμα η ίδια, επειδή δεν βρισκόμαστε στην κορυφή.” είπε.

Προφανώς η Mercedes μας έχει κερδίσει τα τελευταία χρόνια, οπότε η αποστολή συνεχίζεται.”

Vettel

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια ο κόσμος να έχει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση σχετικά με την Formula 1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Στον ελεύθερο μου χρόνο θα με βρείτε σε κάποια πίστα καρτ να κάνω μπάντες!!!