ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Haas : αποκάλυψε την ημερομηνία παρουσίασης του νέου της μονοθεσίου

Η Haas ανακοίνωσε την ημερομηνία παρουσίασης του μονοθεσίου της για το πρωτάθλημα του 2020, καθώς και τον τόπο που θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της Αμερικανικής ομάδας.

Η παρουσίαση του νέου μονοθεσίου της Haas θα γίνει τη Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, στην πίστα “Circuit de Catalunya” στη Βαρκελώνη, στις 8:00 το πρωί (9:00 ώρα Ελλάδας), 15 λεπτά πριν την παρουσίαση της Alfa Romeo. Στην παρουσίαση θα συμμετάσχουν οι οδηγοί της ομάδας, Romain Grosjean και Kevin Magnussen.

Haas

Η Haas είχε αρχίσει το 2019 με υψηλές προσδοκίες, μετά από μια καλή παρουσία που έδειξε στις δοκιμές εξέλιξης πέρυσι με την “VF-19”. Αλλά το μονοθέσιο αποδείχθηκε αναξιόπιστο και οι αναβαθμίσεις δεν βοήθησαν, με αποτέλεσμα η ομάδα να τερματίσει στην ένατη θέση στους κατασκευαστές. Σύμφωνα με πληροφορίες τα χρώματα του νέου μονοθεσίου θα είναι εκείνα με τα οποία συμμετείχε στο πρωτάθλημα της F1 το 2018. Το Σεπτέμβριο του 2019 η Haas διέκοψε την συνεργασία της με την “Rich Energy“.

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Γιώργος Λιακόπουλος

Φίλος της F1 και του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Όταν δεν έχει F1 παρακολουθούμε MotoGP και WRC. Λάτρης της οδήγησης (ειδικότερα τις νυχτερινές ώρες) και υπέρμαχος της οδικής ασφαλείας. Βρίσκομαι στο F1racingnews από το Δεκέμβριο του 2019, χάρη στη θέληση και την επιθυμία για συνεργασία του ιδρυτή της, Σάκη Ζαφειρόπουλου.