ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Η Ferrari θα φέρει και άλλες αναβαθμίσεις στο Αυστριακό GP

Η Ferrari θα φέρει περαιτέρω αναβαθμίσεις για τα μονοθέσια της στο Αυστριακό Γκραν πρι για να πάρει περισσότερες απαντήσεις για την απόδοση τους μετά από τις προηγούμενες υποβαθμισμένες αναβαθμίσεις.

Η ομάδα είχε αρκετά αναβαθμισμένα κομμάτια για το γαλλικό γκραν πρι αλλά το καινούργιο πάτωμα αφαιρέθηκε μετά από τα ελευθέρα δοκιμαστικά.

Διατήρησε την νέα μπροστά και πίσω πτέρυγα καθως και τους νέους αγωγούς φρένων,στην προσπάθεια της να ψαλιδίσει το κενό από την συντριπτική ηγέτη του πρωταθλήματος Mercedes.

Ferrari

 H Ferrari έχει περισσότερη αναπτυξιακή δουλεία σημειωμένη για αυτό το σαββατοκύριακο στο Red Bull Ring.

Μέτα τον αγώνα του Paul Ricard ο Mattia Binotto ομολόγησε πως:

“Δεν νομίζω πως έχουμε όλες τις απαντήσεις από αυτό το σαββατοκύριακο. Το πάτωμα δεν λειτούργησε όπως έπρεπε και χάσαμε αρκετές απαντήσεις,θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό.”

“Θα έχουμε κάποια πράγματα για δόκιμη ξανά στην Αυστρία για να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε. Και θα καταλάβουμε αρκετά μόνο όταν αυτά που φέρνουμε λειτουργήσουν όπως περιμέναμε.”

H Ferrari έχει διάφορα αντικείμενα να αξιολογήσει αν και η προσοχή της είναι στραμμένη στο γιατί αυτά που έφεραν στην Γαλλία δεν λειτούργησαν.

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Sebastian Vettel,ο όποιος τερμάτισε πέμπτος στο Paul Ricard αφού ξεκίνησε από την εβδόμη θέση,είπε πως η Ferrari πρέπει να αντιμετωπίσει μια τεράστια πρόκληση άλλα δίνει τα πάντα για να τα καταφέρει.

“Η πίεση υπάρχει όπως και η φιλοδοξία για να συνεχίζουμε να βελτιώνουμε την κατάσταση.

Αν ήταν εύκολο θα το είχαμε τελειώσει μέσα στην νύχτα και θα το είχαμε κάνει πολύ καιρό πριν.”

“Δεν είναι εύκολο. Η Mercedes είναι πολύ δυνατή και αυτή την στιγμή δείχνουν τα όρια των άλλων ομάδων. Είναι δικό μας ζήτημα να βρούμε λύσεις και να κάνουμε το μονοθέσιο γρήγορο ξανά και να τους πιέσουμε.”

Στην συνέχεια ρωτήθηκε ο Γερμανός πως μπορεί και έχει το κίνητρο σε τέτοιες καταστάσεις και δήλωσε.

“Μάλλον δεν είμαι αρκετά έξυπνος για αυτό δεν σκέφτομαι παραπάνω από όσο πρέπει αυτά τα πράγματα.”

“Κοιτάω μπροστά,είμαστε μια ομάδα και αυτό θέλω. Προσπαθώ να βοηθάω όσο μπορώ και όπου μπορώ, κοιτάμε μπροστά και στον επόμενο αγώνα για να βρούμε το σωστό μονοπάτι για τους επόμενους τρεις,τέσσερις,πέντε αγώνες στο άμεσο μέλλον.”

“Δεν βρίσκω την πρόκληση διαφορετική από την προηγουμένη χρονιά. Προφανώς και είμαστε σε καλύτερο σημείο από το 2015 και 2016.”

“Είναι αλήθεια πως ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί πέρυσι. Αλλά το σημαντικότερο είναι να κοιτάμε πίσω σε εκείνους τους αγώνες και να καταλάβουμε τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερο.”

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).