ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Wolff – Η Ferrari θα είναι πολύ δυνατή σε Spa και Monza

Ο επικεφαλής της Mercedes Toto Wolff πιστεύει ότι η διάταξη του Spa μπορεί να οδηγήσει σε μία “εντελώς διαφορετική συζήτηση” σε σύγκριση με την απόδοση που έδειξαν οι ομάδες το προηγούμενο Σάββατο.

Η ομάδα του Wolff μετράει 10 νίκες σε 12 αγώνες μέχρι στιγμής στην σεζόν.

Η Ferrari πάει στο καλοκαιρινό διάλειμμα χωρίς να έχει κερδίσει ακόμα και ο Wolff πιστεύει ότι τα χαρακτηριστικά του Βελγικού και Ιταλικού Grand Prix που ακολουθούν μπορούν να οδηγήσουν σε μία τελείως διαφορετική εικόνα.

“Είναι μία πίστα που μάλλον δεν τους ταιριάζει πολύ καλά. ” είπε ο Wolff για την Ferrari την προηγούμενη βδομάδα στην Ουγγαρία.

Wolff

“Έχουν ένα πολύ δυνατό κινητήρα και μικρότερη αντίσταση . Για αυτό θα δούμε μία πολύ δυνατή Ferrari σε Spa και Monza.”

“Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η συζήτηση θα είναι τελείως διαφορετική από αυτήν που έχουμε τώρα.”

Ο Wolff πιστεύει ότι η διάταξη και η ευαίσθητη στη δύναμη φύση αυτών των διαδρομών θα ταιριάζουν στην Ferrari “πολύ” και κατέστησε σαφές ότι η Mercedes δεν μπορεί να ξεκουραστεί τελείως κατά την διάρκεια των διακοπών.

“Θα είναι δύσκολα για εμάς και γι’ αυτό απολαμβάνουμε την στιγμή. Ξεκινώντας από αυτήν την βδομάδα θα πρέπει να λύσουμε τα προβλήματα μας για να είμαστε ανταγωνιστικοί στο Spa.” πρόσθεσε.

Wolff

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια ο κόσμος να έχει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση σχετικά με την Formula 1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Στον ελεύθερο μου χρόνο θα με βρείτε σε κάποια πίστα καρτ να κάνω μπάντες!!!