ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Binotto – Η Ferrari δεν ενδιαφέρεται να υπογράψει τον Verstappen

Η Ferrari λέει πως δεν ενδιαφέρεται να υπογράψει τον Max Verstappen  και πως θα διατηρήσει το ίδιο οδηγικό δίδυμο και για το 2020 σύμφωνα με τον Mattia Binotto. 

Πρόσφατα υπήρξαν αρκετές φήμες που ήθελαν τον νυν οδηγό της Ιταλικής ομάδας Sebastian Vettel να αποσύρεται στο τέλος της χρονιάς. Αν και ο ίδιος έχει τονίσει επανειλημμένα ότι αυτό δεν είναι στα σχέδια του.

Μιλώντας μετά το Αυστριακό Grand Prix ο επικεφαλής της Ferrari Mattia Binotto απέρριψε τις φήμες ότι η Scuderia προσπαθεί να αντικαταστήσει τον Vettel με τον Verstappen τονίζοντας ότι και οι δύο τους οδηγοί θα παραμείνουν στην θέση τους και για το 2020.

Ερωτηθείς αν ο Verstappen είναι ο τύπος οδηγού που ενδιαφέρει την Ferrari, ο Binotto είπε:

“Δεν είναι σίγουρα και μπορώ μόνο να επιβεβαιώσω αυτό που είπε ο Seb.”

“Έχουμε δύο οδηγούς, έχουμε συμβόλαια σε ισχύ και είμαστε πολύ χαρούμενοι.”

“Για την επόμενη σεζόν το οδηγικό μας δίδυμο θα είναι το ίδιο και δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξουμε. Νομίζω ότι τα πράγματα πάνε καλά από αυτή την άποψη.”

Binotto

Κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου υπήρχαν φήμες σχετικά με πιθανή ρήτρα αποχώρησης του Ολλανδού αν δεν κέρδισε έναν αγώνα μέχρι τα μέσα της σεζόν.

Όμως ο Verstappen πέτυχε μια ιστορική νίκη στην Αυστρία.

Ο επικεφαλής της Red Bull Christian Horner πιστεύει ότι η νίκη αυτή έθεσε τέλος στις φήμες σχετικά με το μέλλον του Ολλανδού.

“Το συμβόλαιο μεταξύ ομάδας και οδηγού θα είναι πάντα εμπιστευτικό. Αλλά είναι ασφαλές να πω ότι ο κάθε οδηγός έχει πιθανόν ρήτρες στο συμβόλαιο του.” είπε ο Horner.

“Υπήρχαν φήμες σχετικά με το συμβόλαιο του Max. Είναι απλά φήμες. Είναι πολύ χαρούμενος στην ομάδα, πιστεύει στο πρότζεκτ και ημέρες σαν αυτές μόνο το επιβεβαιώνουν. Δεν έχω αμφιβολίες σχετικά με τον Max.”

Ο Horner ρωτήθηκε ακόμα αν πιστεύει πως ο Max Verstappen είναι αυτή την στιγμή ο καλύτερος οδηγός στην F1 και απάντησε :

” Το έχω σκεφτεί για λίγο.”

Binotto

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).