ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Vettel – Η ευτυχία πιο σημαντική από τα λεφτά

O Sebastian Vettel είπε πως “τα χρήματα δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα” στις συζητήσεις του με την Ferrari για το νέο συμβόλαιο.

Παρόλο που ο Charles Leclerc υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το τελος του 2024, του Sebastian Vettel λήγει στα τέλη του 2020.

Ο Vettel ο οποίος πήγε στην Ferrari το 2015 βρίσκεται σε συζητήσεις για νέο συμβόλαιο με την Scuderia τις τελευταίες βδομάδες.

Ο επικεφαλής της Ferrari Mattia Binotto είχε δηλώσει πριν τις χειμερινές δοκιμές πως Vettel και Ferrari “θα έρθουν σύντομα σε συμφωνία.”

Σε αποκλειστική του συνέντευξη στο Motorsport.com, O Vettel ανέφερε ότι τα χρήματα δεν είναι ο σημαντικότερος παράγοντας σε αυτές τις συζητήσεις.

“Εξαρτάται τι είναι σημαντικό για εσένα, τι σε οδηγεί.” είπε ο Vettel.

“Και αυτό είναι δίκαιο. Εάν τα χρήματα είναι το κίνητρο σου τότε μπορεί να σε οδηγήσει πολύ μακριά και να σε κάνει πολύ επιτυχημένο.”

“Υπάρχουν πολλοί αθλητές και επιχειρηματίες που ευδοκιμούν για τα λεφτά. Νομίζω ότι η ερώτηση είναι ποτέ καταλαβαίνουν οι άνθρωποι ότι έχουν αρκετά. Αυτό είναι κάτι που δεν ισχύει μόνο για την F1.”

“Οι καριέρες μας είναι μικρότερες από κάποιες άλλες καριέρες. Νομίζω ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι να είσαι χαρούμενος, αυτό είναι το κλειδί. “

“Προφανώς η Formula 1 είναι λίγο τσίρκο. Επειδή εμπλέκονται πολλά χρήματα και τα χρήματα τείνουν να καταστρέφουν τους ανθρώπους. Νομίζω ότι κατά μέσο όρο αυτό είναι αλήθεια. Αλλά η ερώτηση είναι όπως είπα αν έχεις την αίσθηση του αρκετά.”

Vettel
Ο Vettel ο οποίος γίνεται 33 χρονών φέτος το καλοκαίρι αποκάλυψε ότι ήδη κάνει σκέψεις για το μέλλον του μετά την Formula 1.

“Για να είμαι ρεαλιστής, δεν πρόκειται να βρίσκομαι εδώ σε δέκα χρόνια” πρόσθεσε.

“Οποτε πιστεύω ότι είναι κάτι που ξεκινάς να σκέφτεσαι.”

“Νομίζω ότι είμαι σε μία πολύ τυχερή θέση. Πιθανότατα μπορώ να προσπαθήσω να κάνω πολλά πράγματα όταν αποφασίσω να αγωνίζομαι στην Formula 1.”

“Ισως αγωνιστώ κάπου αλλού, ίσως κάνω κάτι διαφορετικό στον μηχανοκίνητο αθλητισμό ή κάνω κάτι εντελώς διαφορετικό. Εχω κάποιες ιδέες αλλά δεν έχω αποφασίσει. “

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).