ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Verstappen – Η έκτη θέση το καλύτερο που μπορούσα να κάνω

O Max Verstappen πιστεύει ότι η έκτη θέση που κατέκτησε στο Grand Prix του Μεξικό ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορούσε να πάρει μετά την εφιαλτική εκκίνηση.

Ο Verstappen ο οποίος εκκίνησε από την τέταρτη θέση μετά την ποινή που πήρε επειδή αγνόησε τις κίτρινες σημαίες στο ατύχημα που είχε ο Valtteri Bottas στο Q3, πάλεψε με τον Lewis Hamilton στην εκκίνηση του αγώνα και μετά από μία μικρή επαφή που είχαν βρέθηκαν και οι δύο στο γρασίδι.

Ο οδηγός της Red Bull βρέθηκε αρκετά πίσω. Στην προσπάθεια του να περάσει τον Valtteri Bottas ο πίσω δεξιά τροχός της Red Bull ακούμπησε την αεροτομή της Mercedes κλατάροντας το ελαστικό.

“Ήταν απλά μία κακή μέρα.” είπε ο Verstappen.

“Η εκκίνηση ήταν καλή, αλλά μετα στην στροφή 2 σπρώχτηκα εκτός πίστας από τον Leiws.”

verstappe,

” Μετά είχα το κλατάρισμα με τον Valtteri. Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε, πρέπει να δω τις εικόνες. Έγινε αυτό που έγινε.”

“Τότε έπρεπε να κάνω ένα pit stop για να βρεθώ στην έκτη θέση. Ήταν το καλύτερο που μπορούσαμε να κάνουμε μετά από όλα αυτά.”

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).