Ο Hulkenberg πιθανόν να μείνει στην Renault και το 2020

Ο Nico Hulkenberg πιστεύει ότι είναι αρκετά πιθανόν να παραμείνει στην Renault και την σεζόν του 2020 παρόλο που η ομάδα δεν είναι ευχαριστημένη με τον ρυθμό προόδου της.

Το μέλλον του Γερμανού με τον Γάλλο κατασκευαστή ήταν υπό αμφισβήτηση. Καθώς υπήρχαν φήμες ότι θα υπήρχε συμφωνία μεταξύ Renault και Mercedes για να πάρει ο Esteban Ocon την θέση δίπλα στον Daniel Ricciardo. 

Ωστόσο παρά την ξεκάθαρη απογοήτευση του για τον τρόπο με τον οποίο η Renault δεν μπόρεσε να χτίσει πάνω στην καλή της φόρμα για το 2019. Ο Hulkenberg λέει πως είναι αισιόδοξος για το μέλλον τόσο για τον εαυτό του, όσο και για την ομάδα.

“Νομίζω ότι είναι δίκαιο να πούμε ότι μέχρι στιγμής στην σεζόν δεν μπορούμε να είμαστε απολύτως χαρούμενοι με το τι έχουμε πετύχει”. Είπε ο Hulkenberg λίγο πριν το Γερμανικό Grand Prix.

“Για αρχή είχαμε πολλά προβλήματα και χάσαμε πολλά αποτελέσματα. Αλλά λίγο πιο απογοητευτικό είναι το σημείο που βρισκόμαστε όσον αφορά τον ρυθμό και το ρυθμό ανάπτυξης. Δεν είναι πραγματικά το σημείο που χρειαζόμασταν ή θέλαμε να είμαστε.”

“Έτσι πίσω από τις προσδοκίες γενικά, δεν είμαστε και τόσο χαρούμενοι αν κοιτάξετε αυτά τα τρία χρόνια. Δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι με ότι έχουμε κάνει.”

Παρόλο που η Renault είχε αναλαμπές στην απόδοση της αυτή την χρονιά. Έχει επίσης υποστεί μεγάλες απογοητεύσεις κυρίως με προβλήματα αξιοπιστίας στην αρχή της σεζόν.

Ενώ η βραχυπρόθεσμη φιλοδοξία της ομάδας είναι να κλείσει το κενό με την McLaren. Ο Hulkenberg πιστεύει ότι υπάρχει πιθανότητα μεγαλύτερων κερδών μακροπρόθεσμα.

“Οι προοπτικές είναι ακόμα καλές, ακόμα βλέπουμε φως στο τέλος του τούνελ.” είπε.

“Πιστεύω πως ακόμα μπορούμε να φτάσουμε σε κάποιον βαθμό. Πόσο είναι δύσκολο να πω με απόλυτη βεβαιότητα. Αλλά θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον και θα δούμε τι θα συμβεί και σε εμένα επίσης.”

“Για εμένα τίποτα δεν είναι δεσμευτικό αλλά νομίζω ότι είναι πολύ πιθανό να μείνω στην ομάδα.”

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).

F1RACINGNEWS