Formula 1ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Hulkenberg: “Παρόμοια προβλήματα με το περσινό μονοθέσιο.”

Η Renault έχει παρόμοια προβλήματα με τα χαρακτηριστικά του μονοθεσίου της όπως είχε και πέρυσι, λέει ο οδηγός της Nico Hulkenberg.

Η Γαλλική ομάδα τερμάτισε στην τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών την περσινή χρονιά. Στόχος της για φέτος ήταν να μειώσει την διαφορά από τις μεγαλύτερες ομάδες.

Στην αρχή του 2019 η Renault έχει δυσκολευτεί να γίνει για άλλη μια φορά best of the rest και η φτωχή μέχρι στιγμής αξιοπιστία έχει αφήσει μόλις 6 βαθμούς σε 2 αγώνες.

Ερωτηθείς αν η Renault έχει βελτιωθεί σε μερικούς από τους βασικούς τομείς αυτή την σεζόν ή ακόμα έχει μερικές από τις παλιές της αδυναμιες, ο Hulkenberg δηλωσε:

” Έχουμε βελτιωθεί σε μερικά πράγματα και σίγουρα πιστεύω ότι η πλευρά του κινητήρα έχει βελτιωθεί πολύ κατά την διάρκεια του χειμώνα.”

” Προφανώς στο Bahrain είχαμε ένα πρόβλημα σχετικό με αυτό, αλλά πιστεύω ότι ήταν μια ειδική περίπτωση. Ο κινητήρας έχει βελτιωθεί πολύ. “

“Πιστεύω στο αυτοκίνητο και στο σασί, δουλέψαμε τον χειμώνα πάνω σε αυτό όμως έχουμε παρόμοια προβλήματα. Οπότε νομίζω ότι εκεί πρέπει να συγκεντρωθούμε και βρούμε κάτι καλύτερο.”

O Hulkenberg ακόμα αναφέρθηκε και στον καινούργιο του team mate Daniel Ricciardo που άφησε την Red Bull για την Renault.

“Δουλεύαμε στο μονοθέσιο όλο τον χειμώνα. Εννοείται πως πιστεύω ότι επειδή αυτός προέρχεται από ένα καλύτερο μονοθέσιο, πρέπει να κάνει έναν επαναπροσδιορισμό. Τα σημεία αναφοράς είναι κάπως διαφορετικά.”

“Αλλά είναι καλό να έχεις μαι τέτοιου είδους ανατροφοδότηση. Αυτό είναι που χρειάζεται για να έχεις ένα κορυφαίο μονοθέσιο. Έτσι είναι πολύτιμο που την έχουμε ,καθώς είναι μια καλή διαβεβαίωση για την ομάδα για το τι χρειάζεται να κάνουμε.”

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).