Formula 1ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Horner – “Δεν μπορώ να δω κάπου σε εμάς τον Lewis”

Ο Christian Horner δήλωσε ότι η πιθανότητα ερχομού του Lewis Hamilton στη Red Bull το 2024 δεν είναι υπαρκτή και είπε ότι η ομάδα πρέπει να προσηλωμένη στους στόχους, παρά το εντυπωσιακό της ξεκίνημα

Η φετινή σεζόν της F1 έχει δυο πρόσωπα. Την επέλαση της Red Bull και την διάλυση του ανταγωνισμού με την RB19 και την μέτρια ως κακή εμφάνιση του Lewis Hamilton. Παρά το γεγονός ότι η W14 Hybrid είναι αισθητά βελτιωμένη σε σχέση με τον προκάτοχο, η Mercedes είναι μακριά από την Red Bull και πρέπει να κάνει ριζικές αλλαγές για να την φτάσει.

Και όσο ανταγωνιστική δεν είναι η Mercedes, άλλο τόσο εκνευρισμένος είναι ο Hamilton. Η λύση της συνεργασίας με την φυσικοθεραπεύτρια του, Angella Cullen, είναι το τελευταίο σημαντικό γεγονός που έχει δεχθεί ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής, από το Abu Dhabi του 2021 και μετά.

Στο τέλος του 2023 η συνεργασία του Hamilton με την Mercedes ολοκληρώνεται και ο Βρετανός κοιτάζει τις επιλογές, αν και η Mercedes έχει κάνει μια αρχική συζήτηση για ανανέωση συνεργασίας

Πιστεύω ότι αυτά που έχει πετύχει ο Lewis στη F1 είναι απίστευτα. Ωστόσο είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι με τους οδηγούς που έχουμε στην ομάδα μας. Είναι δεσμευμένοι για εμάς όχι μόνο για φέτος, αλλά και για του χρόνου“.

Δεν μπορώ να δω κάπου τον Lewis σε εμάς. Δεν ξέρω που θα μπορούσαμε να τον φιλοξενήσουμε“.

Είμαι σίγουρος ότι η Mercedes θα λύσει τα προβλήματα που έχει σύντομα και μπορώ να πω ότι ακόμα δεν τον έχουμε ξεγράψει“, δήλωσε ο Horner σε συνέντευξη του στο Βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο “Sky News“.

Για το γεγονός ότι η Red Bull έχει ξεκινήσει με εντυπωσιακό τρόπο το φετινό πρωτάθλημα, ο αγωνιστικός διευθυντής και CEO της ομάδας κράτησε χαμηλό προφίλ για την ομάδα του

Είναι αρκετά νωρίς για να ειπωθεί κάτι τέτοιο για αυτή την σεζόν. Θέλω να πω ότι έχουμε ένα καλεντάρι 23 αγώνων και κάνει 2 αγώνες σε Μπαχρέιν και Jeddah έως τώρα. Οι τοποθεσίες των αγώνων διαφέρουν αρκετά. Η Αυστραλία είναι σχεδόν σε μια εβδομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα τα πάμε καλά. Ελπίζω ότι θα πάρουμε περισσότερη απόδοση από το μονοθέσιο αυτή την φορά“.

Horner
Ο Perez μπροστά από τον Alonso στο GP Σαουικής Αραβίας

Οι κανονισμοί είναι καινούργιοι σχετικά. Είναι μόλις η δεύτερη χρονιά εφαρμογής τους. Αναμένω λοιπόν να δω τρομερή σύγκλιση κατά τη διάρκεια του έτους και το grid θα γίνει πιο κλειστό μεταξύ του. Πρέπει λοιπόν να επωφεληθούμε από αυτό, όσο λάμπει ο ήλιος αυτή τη στιγμή. Έχουμε ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο και απλώς να συνεχίσουμε να προχωράμε στη σεζόν“.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Γιώργος Λιακόπουλος

Φίλος της F1 και του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Όταν δεν έχει F1 παρακολουθούμε MotoGP και WRC. Λάτρης της οδήγησης (ειδικότερα τις νυχτερινές ώρες) και υπέρμαχος της οδικής ασφαλείας. Βρίσκομαι στο F1racingnews από το Δεκέμβριο του 2019, χάρη στη θέληση και την επιθυμία για συνεργασία του ιδρυτή της, Σάκη Ζαφειρόπουλου.