Χάνει το GP Αργεντινής ο M. Marquez, μικρή βελτίωση της όρασης

Η αποθεραπεία στο φαινόμενο της διπλωπίας του Marc Marquez κυλά αρκετά καλά, αλλά ο Ισπανός θα χάσει δεύτερο συνεχόμενο Grand Prix

Το warm-up στη Mandalika επέφερε μια πολύ άσχημη πτώση για τον Marc Marquez στη στροφή 7. Ο Marquez μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς ελέγχους, ωστόσο δεν έλαβε σχετική άδεια να αγωνιστεί, καθώς υποφέρει από διπλωπία (διπλή όραση), καταστρέφοντας ξανά ένα νεύρο στο μάτι του. Ο Marquez καθησύχασε, αρχικά, τους πάντες αναφορικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, αναφέροντας πως δεν είναι τόσο σοβαρό όσο πέρυσι, όταν κι έχασε τους δυο τελευταίους αγώνες της σεζόν.

Marc Marquez: Οι οικονομικές απολαβές του μπορεί να προκαλέσουν αλυσιδωτές  εξελίξεις

Η περασμένη εβδομάδα κύλησε θετικά για τον Ισπανό, με την κατάσταση του να έχει πάρει μια αρκετά ικανοποιητική τροπή. Συγκεκριμένα, στην τελευταία εξέταση που έκανε ο Dr. Sánchez Dalmau, επιβεβαιώθηκε πως η διπλωπία του Marc Marquez παρουσιάζει αξιοσημείωτη βελτίωση και επιβεβαιώνει ότι η εξέλιξη της όρασής του είναι πολύ ευνοϊκή. Όπως συνέβη με το τελευταίο επεισόδιο διπλωπίας, ο Marc Marquez θα συνεχίσει να εφαρμόζει ένα συντηρητικό θεραπευτικό σχήμα με τακτικούς ελέγχους.

Ο αναβάτης της Repsol Honda, ωστόσο, δεν θα λάβει μέρος το προσεχές Σαββατοκύριακο στον τρίτο Αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MotoGP που θα διεξαχθεί στην Αργεντινή, καθώς συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Διαβάστε όλα τα νέα της F1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord,Twitter.….

F1RACINGNEWS