Formula 1ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Hamilton – Χρειάζονται υποχρεωτικά αναβαθμίσεις

Ο Lewis Hamilton ωθεί τη Mercedes να φέρει αναβαθμίσεις για την W12, μιας και ήταν ανήμπορος να μείνει κοντά στον Max Verstappen στον αγώνα στη Στυρία.

Στον αγώνα της Στυρίας, ο Max Verstappen ήταν πρωτοπόρος καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα, μιας και ο Lewis Hamilton έμεινε στη 2η θέση πολύ πιο πίσω του. Ωστόσο κατάφερε να αποκτήσει έναν επιπλέον βαθμό από τον ταχύτερο γύρο του αγώνα.

“Ήταν ένας μοναχικός αγώνα να πω την αλήθεια.” είπε ο Hamilton.

“Προσπαθήσω να μείνω κοντά στον Max. Όμως έχουν φέρει σίγουρη αρκετές αναβαθμίσεις στους τελευταίους αγώνες, με αποτέλεσμα να έχουν τεράστιες βελτιώσεις στην ταχύτητά τους.”

“Δε ξέρω που χάνουμε χρόνο όλη την ώρα. Ωστόσο είναι σίγουρα καλύτεροι σε ρυθμούς αγώνα. Κάνουν καλύτερους γύρους και ειδικά στις ευθείες χάνουμε πολύ χρόνο. Ή τουλάχιστον έτσι νιώθουμε από την πλευρά μας.”

Lewis Hamilton Mercedes StyrianGP
Παρόλο αυτά ο Βρετανός είναι ικανοποιημένος διότι η ομάδα του συγκέντρωσε πολλούς σημαντικούς βαθμούς.

“Ωστόσο πήραμε πολύ καλούς βαθμούς ως ομάδα σήμερα και απλώς πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε.” είπε ο Hamilton.

“Είναι ταχύτεροι όμως και πρέπει να το σεβαστώ αυτό. Πρέπει απλώς να βελτιώνομαι και να προσπαθώ όλο και περισσότερο αγώνα με τον αγώνα.”

“Πρέπει να βρούμε απόδοση, να βρούμε αναβαθμίσεις και να πιέζουμε. Δεν ξέρω που, αν έχουμε πρόβλημα με τη πίσω αεροτομή ή κάπου αλλού στον κινητήρα. Ότι και να είναι, πρέπει να βρούμε οπουδήποτε την απόδοση που μας λύπει.”

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Αδάμ Πίτσης

Λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού και γενικότερα του χώρου της αυτοκίνησης, ωστόσο πάνω απ'όλα λατρεύω την Formula 1. Από μικρός παρακολουθούσα σχεδόν κάθε αγώνα, ενώ πλέον χάρη στην ευκαιρία που μου έδωσε ο ιδρυτής του F1racingnewsgr, Σάκης Ζαφειρόπουλος, έχω έρθει ακόμη πιο κοντά στο άθλημα που αγαπώ. *Επίσης λατρεύω τα Go Karts, το gaming αλλά και άλλα πρωταθλήματα όπως: Formula Drift και WRC