Πρόθυμος να δεχθεί μείωση στον μισθό του ο Lewis Hamilton

O Lewis Hamilton φέρεται να βρίσκεται πρόθυμος να δεχθεί μείωση στον μισθό του ώστε να υπογράψει νέο μονοετές συμβόλαιο με την Mercedes.

Ωστόσο ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Lewis Hamilton θέλει το bonus για την κατάκτηση του τίτλου να διπλασιαστεί.

Ο 36χρονος οδηγός υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο τον Φεβρουάριο, αλλά ήδη εδώ και αρκετό καιρό διαπραγματευεται μία νέα συμφωνία, με τον επικεφαλή της Mercedes Toto Wolff να ορίζει ως προθεσμία τις 15 Ιουνίου για να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις.

Ο Hamilton υποχώρησε στις αρχικές του απαιτήσεις ύψους 40 εκατομμυρίων λιρών ετησίως για αυτή την σεζόν αποδεχόμενος τον προηγούμενο βασικό του μισθό που ήταν στις 34 εκατομμύρια λίρες.

Μάλιστα αναφέρεται πως ο Βρετανός είναι πρόθυμος στην περικοπή μισθού και την επόμενη χρονιά δεδομένων των οικονομικών περιορισμών που έφερε ο Covid-19.

Η επιθυμία όμως του Βρετανού για ένα πολύ υψηλότερο bonus για την κατάκτηση του τίτλου έρχεται την στιγμή που βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πίσω από τον Verstappen μετά από έξι αγώνες.

Η νέα συμφωνία θα είναι πάλι για ένα έτος με οψιόν για άλλον έναν.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTube και Twitter.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).

F1RACINGNEWS