ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Hamilton – Η χειρότερη μέρα εδώ και καιρό

O Lewis Hamilton περιέγραψε την εμφάνισή του κατά την διάρκεια του Γερμανικού GP ως “ίσως την χειρότερη μέρα που είχα εδώ και πολύ καιρό”.

Παρότι ήταν άρρωστος κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ο Hamilton εκμεταλλεύτηκε τα προβλήματα αξιοπιστίας της Ferrari στις κατατακτήριες και πήρε την pole position.

Ο Βρετανός διατήρησε στην εκκίνηση την πρώτη θέση μέχρι που οι μεταβαλλόμενες συνθήκες άρχισαν να δυσκολεύουν τον αγώνα του.

Ο Hamilton έπρεπε να κάνει ένα μη προγραμματισμένο pit stop, όταν στην τελευταία στροφή της πίστας έχασε τον έλεγχο και χτύπησε στις μπαριέρες καταστρέφοντας την μπροστινή αεροτομή του.

Αργότερα πήρε και ποινή πέντε δευτερολέπτων καθώς μπαίνοντας στα pit δεν πέρασε το κολωνάκι από την δεξιά του μεριά αλλά από την αριστερή. Πράγμα που απαγορεύεται. Μέσα σε όλα αυτά είχε και ένα εντυπωσιακό τετ α κε στην στροφη ένα.

Hamilton

Συνολικά ο Βρετανός έκανε έξι pit stop και τερμάτισε στην 11η θέση. Λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο πίσω από την δέκατη θέση του Kevin Magnussen.

“Ήταν απλά μια κακή μέρα και ένα κακό Σαββατοκύριακο. Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε πραγματικά. Ήταν πιθανόν η χειρότερη μέρα που είχα στο γραφείο εδώ και πολύ καιρό.”

“Αλλά ζεις και μαθαίνεις. Πραγματικά δεν ξέρω τι έγινε σήμερα για να είμαι ειλικρινής, αλλά χαίρομαι που τελείωσε.”

“Το να χτυπήσω στον τοίχο δεν βοήθησε και μετά βάζοντας τα slick ελαστικά πάλι δεν βοήθησε με την βροχή. Οπότε ήταν απλώς ένας συνδυασμός πραγμάτων. “

“Έχουμε πολλούς αγώνες μπροστά μας, οπότε πρέπει απλά να επικεντρωθούμε στην ανασυγκρότηση και να επιστρέψουμε δυνατότεροι.”

Ο Lewis Hamilton διατήρησε το προβάδισμα του στο πρωτάθλημα στους 39 βαθμούς καθώς ο Valtteri Bottas είχε ατύχημα και εγκατέλειψε μερικούς γύρους πριν το τέλος.

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια ο κόσμος να έχει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση σχετικά με την Formula 1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Στον ελεύθερο μου χρόνο θα με βρείτε σε κάποια πίστα καρτ να κάνω μπάντες!!!