ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Hamilton – Η τέταρτη θέση βάζει την Mercedes σε θέση μάχης

Ο Lewis Hamilton ήταν χαρούμενος που κατάφερε να τοποθετήσει την Mercedes του σε μία θέση μάχης για το Μεξικάνικο Grand Peix μετά την τέταρτη θέση που κατέκτησε στις κατατακτήριες.

Ο Hamilton ο οποίος μπορεί να κατακτήσει τον έκτο του τίτλο στο Μεξικό, τελείωσε 0.504s πισω από τον Max Verstappen.

O Βρετανός ήταν μόλις ένα δέκατο πιο αργός από τον τρίτο Sebastian Vettel και δύο δέκατα από τον Charles Leclerc ο οποίος θα βρίσκεται στην πρώτη σειρά εκκίνηση μαζί με τον Verstappen.

“Νομίζω ότι η τρίτη θέση ήταν πιθανή Αλλά στο τελευταίο κομμάτι όλα πήγαν στα σκουπίδια.” είπε ο Hamilton.

“Αλλά είμαι γενικά χαρούμενος με το σημερινό, ήταν απλά δύσκολο να συμβαδισουμε με τους υπόλοιπους.”

“Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα αυτό το Σαββατοκύριακο αλλά έδωσα τα πάντα. Δεν ήταν αρκετά για την pole αλλά πιστεύω πήρα τα πάντα από το μονοθέσιο.”

Hamilton

Οι πρώτοι έξι θα εκκινησουν τον αγώνα με την μεσαία γόμα ελαστικών και ο Hamilton αναμένει ότι ο αγώνας του θα επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από την διαχείριση των ελαστικών.

“Δεν θα υπάρξει ένα τεράστιο ποσό διάφορων στρατηγικών και η Red Bull είναι αρκετά γρήγορη στις μεγάλες διαδρομές. Οπότε θα είναι ενδιαφέρον να δούμε ποιανού τα ελαστικά θα αντέξουν περισσότερο.” πρόσθεσε.

“Αυτό θα είναι το όνομα του παιχνιδιού. Απλά να φροντίζουμε τα ελαστικά για την απόσταση και να μείνουμε κοντά στους μπροστά. Ανυπομονώ για αυτήν την μάχη.”

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).