Η κακή απόδοση της Mercedes συνεχίστηκε και στο Ιαπωνικό Grand Prix με τον Lewis Hamilton να κατακτά την ένατη θέση.
O Hamilton δήλωσε πως δυσκολεύτηκε να βρει κράτημα μέσα στην πίστα πως αυτό βελτιώθηκε στα τελευταία στάδια του αγώνα.
“Ήταν μία δύσκολη μέρα σήμερα” είπε ο Hamilton.
“Έκανα ότι μπορούσα αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό. Δυστυχώς ως εκεί φτάνει το μονοθέσιο μας αυτή την στιγμή”.
“Δεν ένιωσα καλά με την σκληρή γόμα αλλά στην επανεκκίνηση είχα μία μικρή ζημιά”.
“Είχαμε πολλή υποστροφή, ιδιαίτερα κατά την διάρκεια του πρώτου stint και γι’αυτό αποφάσισα να αφήσω τον George να περάσει”.
“Όταν βάλαμε την μεσαία γόμα άρχισα να νιώθω καλύτερα. Το τελευταίο stint ήταν η πρώτη φορά στον αγώνα που ένιωσα ότι είχα καλό κράτημα”.
Ο Hamilton ακόμα πιστεύει πως το μονοθέσιο είναι το πολύ για μέχρι την έκτη θέση και πως δεν θα πρέπει να σταματήσουν να προσπαθούν α βελτιωθούν.
“Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά καθώς σήμερα ο ρυθμός μας ήταν πιθανότατα αρκετά καλός μόνο για την έκτη θέση. Αν θέλουμε να ανέβουμε στο grid πρέπει το μονοθέσιο μας να αποδώσει καλύτερα”.
Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο Instagram, YouTube, Tik Tok, Discord και Twitter.