Θετικός στον Covid-19 ο Lewis Hamilton!

Η Mercedes θα αγωνιστεί χωρίς τον Lewis Hamilton στο Sakhir Gp του Bahrain αυτήν την εβδομάδα, διότι ο παγκόσμιος πρωταθλητής διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19.

Μετά τη διάγνωσή του και σύμφωνα με τα πρωτόκολλα της του Covid-19, ο Hamilton έχει τεθεί σε απομόνωση στο Bahrain. Όλες οι επαφές του έχουν δηλωθεί.

Ο Βρετανός είναι ο τρίτος οδηγός της F1 που διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19, ακολουθώντας τον Perez στο Silverstone και τον Stroll στην Γερμανία.

Σύντομα αναμένεται η ανακοίνωση της Mercedes για τον αντικαταστάτη του Hamilton για το Sakhir Gp στο Bahrain αυτή την εβδομάδα.

Ο Hamilton χρειάζεται ένα αρνητικό τεστ ώστε να έχει την δυνατότητα να επιστρέψει στο paddock. Οπότε δεν είναι σίγουρο εάν θα αγωνιστεί και στο Abu Dhabi την ερχόμενη εβδομάδα.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTube και Twitter.

Αδάμ Πίτσης

Λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού και γενικότερα του χώρου της αυτοκίνησης, ωστόσο πάνω απ'όλα λατρεύω την Formula 1. Από μικρός παρακολουθούσα σχεδόν κάθε αγώνα, ενώ πλέον χάρη στην ευκαιρία που μου έδωσε ο ιδρυτής του F1racingnewsgr, Σάκης Ζαφειρόπουλος, έχω έρθει ακόμη πιο κοντά στο άθλημα που αγαπώ. *Επίσης λατρεύω τα Go Karts, το gaming αλλά και άλλα πρωταθλήματα όπως: Formula Drift και WRC

F1RACINGNEWS