Η ημερομηνία παρουσίασης του VF-21 της Haas

Η Haas είναι η τελευταία ομάδα της F1 η οποία ανακοίνωσε τα πλάνα της για την παρουσίαση του μονοθεσίου της, για την φετινή σεζόν.

Η Haas θα αποκαλύψει το livery της ομάδας για τη σεζόν του 2021 την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Πέμπτη 4 Μαρτίου.

Το event της παρουσίασης θα είναι όπως αναφέραμε την επόμενη εβδομάδα και θα είναι online. Οι περισσότερες ομάδες του grid παρουσίασαν ή θα παρουσιάσουν διαδικτυακά τα μονοθέσιά τους, λόγω των δυσκολιών και τους περιορισμούς με τη μετακίνηση που προκάλεσε ο Covid-19.

Η Haas πέρασε δύσκολα το 2020 μιας και κατάφερε να συγκεντρώσει μόλις τρεις βαθμούς, με μια 9η και μία 10η θέση. Επιπλέον, τερμάτισε στην 9η θέση στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών για 2η συνεχόμενη χρονιά.

Ακολουθώντας τα πρόβληματα της περασμένης σεζόν, η Haas επέλεξε να αλλάξει ολοκληρωτικά τη σύνθεση των οδηγών της για το 2021. Υπέγραψε με τον πρωταθλητή της Formula 2 και junior της Ferrari, Mick Schumacher και με τον 2ο rookie, Nikita Mazepin.

Εν τω μεταξύ, η ομάδα έχει αντιμετωπίσει ήδη και άλλα προβλήματα εν όψη της νέας σεζόν. Οι περιορισμοί του κορονοϊού στις μετακινήσεις, καθυστέρησε την ομάδα από το να βάλει μπροστά την κινητήρια μονάδα του φετινού της διεκδικητή.

Η Mclaren, η Alpha Tauri, η Alfa Romeo και η Redbull, έχουν ήδη αποκαλύψει τα μονοθέσια του 2021. Mercedes, Alpine και Aston Martin θα παρουσιάσουν τα νέα τους μονοθέσια την ερχόμενη εβδομάδα πριν από την Haas.

Η Williams θα ακολουθήσει την Haas, μιας και επρόκειτο να αποκαλύψει την FW34B την επόμενη Παρασκευή. Τέλος, η Ferrari είναι η τελευταία ομάδα η οποία θα αποκαλύψει το νέο της μονοθέσιο στις 10 Μαρτίου, μόλις 2 ημέρες πριν την εκκίνηση τον δοκιμαστικών στο Bahrain.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

F1RACINGNEWS