Η Red Bull προειδοποιεί τους αντιπάλους της ότι “δεν προσπαθεί”

Η Red Bull απηύθυνε μια δυσοίωνη προειδοποίηση στους αντιπάλους της στην F1 ότι η RB18 έχει αποδειχθεί μέχρι στιγμής ανταγωνιστική χωρίς η ομάδα να “προσπαθήσει καν”.

Κατά τη διάρκεια των χειμερινών δοκιμών στη Βαρκελώνη αλλά και στο Μπαχρέιν είχαμε κάθε φορά διαφορετική ομάδα που ήταν ταχύτερη στο τέλος της ημέρας, αλλά η Red Bull δεν ήταν μία από αυτές.

Η ομάδα έχει υποσχεθεί αναβαθμίσεις και βελτίωση στις επιδόσεις για την τελευταία ημέρα, όταν θα παίξει περισσότερο το παιχνίδι της ενόψει του πρώτου αγώνα της σεζόν.

Τη δεύτερη ημέρα, ο περσινός πρωταθλητής, Max Verstappen, είχε μια γεμάτη ημέρα πίσω από το τιμόνι, τερματίζοντας τρίτος ταχύτερος και οκτώ δέκατα του δευτερολέπτου μακριά από τον Kevin Magnussen στην επιστροφή του στη Haas.

Σκεπτόμενος την πορεία της ημέρας, ο επικεφαλής της μηχανικής του αγώνα Guillaume Rocquelin δήλωσε:

“Είχαμε μια καλή ημέρα χθες με συνέπεια και σταθερότητα, οπότε σήμερα θέλαμε περισσότερο να δοκιμάσουμε διαφορετικά πράγματα.

“Περάσαμε περισσότερο χρόνο στο γκαράζ κάνοντας αλλαγές στο μονοθέσιο και παίρνοντας περισσότερα ρίσκα. Μάθαμε πολλά και συγκεντρώσαμε πολλές πληροφορίες.

“Είμαι αρκετά ικανοποιημένος με αυτά που ανακαλύψαμε, προχωράμε προς διαφορετικές κατευθύνσεις και όλα είναι πολύ θετικά”

Στη συνέχεια ο Rocquelin κατέληξε: “Ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί στο τέλος χωρίς καν να προσπαθήσουμε”

Ο Verstappen, εν τω μεταξύ, περιέγραψε την ημέρα ως “αρκετά τυπική”, αν και απόλαυσε την μονομαχία με τον Carlos Sainz της Ferrari.

Ήταν διασκεδαστικό να έχουμε μια μικρή μάχη με τον Carlos, νομίζω ότι αυτός ήταν με περισσότερα καύσιμα και εγώ με λιγότερα ”δήλωσε ο Verstappen.

“Μόλις τον έπιασα, άρχισε να χρησιμοποιεί το DRS. Νομίζω ότι ήθελε επίσης να αγωνιστεί.

“Μέχρι στιγμής το μονοθέσιο είναι αρκετά καλό, αλλά πάντα υπάρχουν τομείς που πρέπει να δουλέψουμε”

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

F1RACINGNEWS