Μήπως κυνηγάει την λευκή επιταγή;

Χωρίς καμία αμφιβολία το πρώτο όνομα αυτή την στιγμή στο grid με όποια παράμετρο να το εξετάσει κανείς είναι ο Lewis Hamilton.

Σπάει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο,οδηγεί την ομάδα του σε συνεχόμενες κατακτήσεις τίτλων ενώ παράλληλα κάθε νέα σεζόν βρίσκει εκείνο το κίνητρο να πάει ακόμα παραπέρα.

Το ζήτημα των ημερών φυσικά και δεν είναι εάν θα πάρει τον έβδομο παγκόσμιο τίτλο του αλλά εάν θα υπογράψει νέο ηγεμονικό συμβόλαιο με τον γερμανικό κολοσσό.

Η δήλωση του μετά το τέλος του προηγούμενου αγώνα για το εάν θα βρίσκεται του χρόνου στις πίστες,μπορεί να θεωρηθεί από μπλόφα μέχρι και σε ένα μέρος της αλήθεια.

Ο Hamilton τρέχει γιατί του αρέσει αλλά και για την υστεροφημία του.Οι αριθμοί εξιτάρουν τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οικονομικό κομμάτι.

Μην έχετε αυταπάτες.Θέλει να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον πλανήτη ασχέτως ένα τα χρήματα δεν τα έχει ανάγκη.Είναι το τελευταίο του συμβόλαιο βάση ηλικίας και έχει αυτή την μοναδική ευκαιρία να το κάνει.

Η Mercedes όμως κατά πόσο είναι διαθετημενη να του δώσει την λεγόμενη λευκή επιταγή;Πόσο μπορεί να αξίζει ο πιλότος που την ανέβασε στην κορυφή όλα αυτά τα χρόνια;

Κάποτε θυμάμαι έλεγε ο Sir Frank Williams στον οποιοδήποτε,οδήγησε και εσύ για εμάς και θα γίνεις παγκόσμιος πρωταθλητής.

Όλοι ξέρουμε όπως και στη ζωή έτσι και στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού ότι η αλήθεια είναι πάντα κάπου στη μέση.

Οι εξελίξεις σίγουρα θα μας προλάβουν γιατί το συγκεκριμένο θέμα είναι για ώρες συζητήσεων..

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTube και Twitter.

F1RACINGNEWS