Η McLaren ανακοίνωσε νέα πολυετή συνεργασία με τη Google

Η McLaren ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Google, με τον τεχνολογικό κολοσσό να αποτελεί συνεργάτη της ομάδας στο πρωτάθλημα της Formula 1 αλλά και στην ομάδα της Extreme E.

Η McLaren έχει καλωσορίσει ένα μεγάλο αριθμό χορηγών και συνεργατών κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, με τη Google να αποτελεί τον πιο πρόσφατο Αμερικάνικο συνεργάτη της ομάδας, καθώς οι Αμερικανικές εταιρείες δείχνουν πλέον μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον προς της ομάδες της Formula 1, λόγω της αύξησης του κοινού στις ΗΠΑ.

Η συμφωνία αυτή προβλέπει τα λογότυπα του Google Chrome και του Android να είναι φανερά στο κάλυμμα του κινητήρα του μονοθεσίου της MCL36, όπως και στα κράνη και τις αγωνιστικές φόρμες των οδηγών της ομάδας, Lando Norris και Daniel Ricciardo.

“Είμαστε πραγματικά πανευτυχείς και υπερήφανοι που καλωσορίζουμε τη Google στην οικογένεια της McLaren Racing.” δήλωσε ο CEO της McLaren, Zak Brown.

“Η Google αποτελεί έναν παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα της τεχνολογίας και των καινοτομιών, συνδέοντας τους ανθρώπους σε κάθε άκρη του πλανήτη.”

“Ενσωματώνοντας πλατφόρμες όπως το Android και το Chrome σε όλες τις δραστηριότητές μας, η ομάδα μας θα υποστηρίζεται σημαντικά έτσι να επικεντρώνεται στην οδηγική απόδοση.”

“Ανυπομονούμε για αυτήν τη συναρπαστική συνεργασία η οποία θα δραστηριοποιείται στη Formula 1 και την Extreme E.”

Ο αντιπρόεδρος του τμήματος marketing της Google, Nicholas Drake, πρόσθεσε το εξής: “Η McLaren Racing αντιπροσωπεύει το καλύτερο δυνατό στην πίστα στον τομέα της απόδοσης και της βιωσιμότητας και αυτές είναι οι αξίες προωθούμε στη Google.”

“Θα προσφέρουμε περισσότερη καινοτομία στις πλατφόρμες όπως του Android και του Chrome ενώ θα τις συνδέουμε απρόσκοπτα σε άλλες υπηρεσίες της Google, έτσι ώστε να βελτιστοποιήσουμε την αγωνιστική απόδοση της McLaren.”

Διαβάστε όλα τα νέα της F1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord,Twitter.

Αδάμ Πίτσης

Λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού και γενικότερα του χώρου της αυτοκίνησης, ωστόσο πάνω απ'όλα λατρεύω την Formula 1. Από μικρός παρακολουθούσα σχεδόν κάθε αγώνα, ενώ πλέον χάρη στην ευκαιρία που μου έδωσε ο ιδρυτής του F1racingnewsgr, Σάκης Ζαφειρόπουλος, έχω έρθει ακόμη πιο κοντά στο άθλημα που αγαπώ. *Επίσης λατρεύω τα Go Karts, το gaming αλλά και άλλα πρωταθλήματα όπως: Formula Drift και WRC

F1RACINGNEWS