Η μάχη Mick – Nikita καθηλώνει…

Μπορεί η Haas όπως είδαμε και στο τριήμερο test δοκιμών στο Μπαχρέιν να είναι η χειρότερη ομάδα από όλες τις υπόλοιπες του grid ωστόσο η μάχη μεταξύ των πιλότων της ιντριγκάρει.

Το όνομα Schumacher από μόνο του αξίζει να ασχοληθεί κάποιος μαζί του. Ο Mick ήρθε όμως στην Formula1 για να δείξει τις ικανότητες του και όχι το όνομα του.

Από την άλλη ο νεοφερμένος,ο εκκεντρικός σαν προσωπικότητα μετά και τα γεγονότα των τελευταίων μηνών Nikita Mazepin είναι εδώ για να αποδείξει ότι είναι ανώτερος από τον teammate του.

Ήδη ξεκίνησαν οι δηλώσεις από την μεριά του Ρώσου γαι τυχόν μεροληψία από την μεριά της Ferrari προς το Γερμανό.

Το bradefer μεταξύ των δύο προβλέπεται σκληρό, σε δοκιμές και σε αγώνες ενώ παράλληλα πολύ φοβάμαι ότι η σύγκρουση τόσο εκτός όσο και εντός πίστας θα είναι αναπόφευκτη.

Ο ένας έχει το όνομα, ο άλλος έχει τον χορηγό που καταφέρνει να ντύσει μια αμερικάνικη ομάδα στα ρώσικα χρώματα με ότι αυτό συνεπάγεται.

Σημασία έχει εμείς να δούμε εντός πίστας μια μάχη με ένταση που θα φτάσει την αδρεναλίνη στα ύψη και θα μας σηκώσει από τον καναπέ μας..

Αυτές οι μάχες στο πίσω μέρος της κατάταξης δημιουργούν εκείνες τις εμπειρίες ώστε ο πιλότος να της αποκτήσει και να γίνει αύριο παγκόσμιος πρωταθλητής.

Θα αδράξουν την ευκαιρία οι νεοφερμένοι;

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTube, Tik Tok,Discord και Twitter.

F1RACINGNEWS