Η ημερομηνία παρουσίασης της W13

Η Mercedes θα αποκαλύψει το νέο της μονοθέσιο στις 18 Φεβρουαρίου, με στόχο την κατάκτηση ενός ακόμη συνεχόμενου πρωταθλήματος κατασκευαστών.

Η Mercedes-AMG W13 E Performance, το οποίο είναι το πλήρες όνομα του φετινού μονοθεσίου της Mercedes, θα αποκαλυφθεί σε μία εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο Silverstone, μόλις πέντε ημέρες πριν το ξεκίνημα των χειμερινών δοκιμών.

Τα ασημένια βέλη στη συνέχεια θα βγάλουν για πρώτη φορά την W13 στην πίστα, ώστε να ολοκληρώσουν μερικούς “αρχικούς ελέγχους στο σύστημα”, στο σπίτι του Βρετανικού Grand Prix.

Η Mercedes ελπίζει πως θα διατηρήσει την κυριαρχία της ως πρωταθλήτρια κατασκευαστών της F1, σε συνδυασμό με την άφιξη του George Russell στην ομάδα, στο πλευρό του Lewis Hamilton, του οποίου το μέλλον παραμένει άγνωστο, ενώ και οι δύο οδηγοί θα έχουν ως στόχο να επανακτήσουν το πρωτάθλημα των οδηγών για την ομάδα.

Ο πρώτος αγώνας της σεζόν του 2022 πρόκειται να διεξαχθεί στις 20 Μαρτίου.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Αδάμ Πίτσης

Λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού και γενικότερα του χώρου της αυτοκίνησης, ωστόσο πάνω απ'όλα λατρεύω την Formula 1. Από μικρός παρακολουθούσα σχεδόν κάθε αγώνα, ενώ πλέον χάρη στην ευκαιρία που μου έδωσε ο ιδρυτής του F1racingnewsgr, Σάκης Ζαφειρόπουλος, έχω έρθει ακόμη πιο κοντά στο άθλημα που αγαπώ. *Επίσης λατρεύω τα Go Karts, το gaming αλλά και άλλα πρωταθλήματα όπως: Formula Drift και WRC

F1RACINGNEWS