Η ημερομηνία παρουσίασης της RB18

Η Red Bull Racing ανακοίνωσε την ημερομηνία παρουσίασης του μονοθεσίου της για το 2022, την RB18.

Η Red Bull έγινε η όγδοη ομάδα η οποία αποκάλυψε το πότε πρόκειται να παρουσιάσει το νέο της μονοθέσιο εν όψη της νέας σεζόν, δημοσιεύοντας σήμερα ένα teaser video στα social media.

Σε αυτό το μικρό βίντεο στο οποίο συμμετέχει ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής Max Verstappen όπως η χορηγός της ομάδας, TAG Heuer, η Red Bull ανακοινώνει πως τα αποκαλυπτήρια του νέου μονοθεσίου θα λάβουν χώρα στις 9 Φεβρουαρίου.

Αυτό σημαίνει πως η Red Bull, με βάση τις μέχρι στιγμής ανακοινώσεις όλων των ομάδων, θα είναι η πρώτη ομάδα η όποια πρόκειται να παρουσιάσει το μονοθέσιο εν όψη της νέας σεζόν, μιας που η αποκάλυψη της RB18 θα γίνει μόλις μία ημέρα πριν την αποκάλυψη του μονοθεσίου της Aston Martin, η όποια είναι προγραμματισμένη για τις 10 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Αδάμ Πίτσης

Λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού και γενικότερα του χώρου της αυτοκίνησης, ωστόσο πάνω απ'όλα λατρεύω την Formula 1. Από μικρός παρακολουθούσα σχεδόν κάθε αγώνα, ενώ πλέον χάρη στην ευκαιρία που μου έδωσε ο ιδρυτής του F1racingnewsgr, Σάκης Ζαφειρόπουλος, έχω έρθει ακόμη πιο κοντά στο άθλημα που αγαπώ. *Επίσης λατρεύω τα Go Karts, το gaming αλλά και άλλα πρωταθλήματα όπως: Formula Drift και WRC

F1RACINGNEWS