Η Haas αποκάλυψε το νέο της λογότυπο για το 2023

Η Haas αποκάλυψε ένα νέο λογότυπο, το οποίο θα χρησιμοποιεί κατά τη διάρκεια της σεζόν του 2023.

Η Haas ξεκίνησε το 2023 με την ανακοίνωση του νέου βασικού της, ο οποίος θα της δώσει τη δυνατότητα να ανέβει επίπεδο αγωνιστικά. Ο χορηγός αυτός είναι η MoneyGram.

Η Αμερικανική ομάδα κατά την παρουσία στη Formula 1 είχε συνεργαστεί με πολλές εταιρείες στο χορηγικό τομέα, ωστόσο αυτές οι συνεργασίες ήταν (στις περισσότερες περιπτώσεις) καταστροφικές για την ομάδα. Μερικές από αυτές ήταν Rich Energy και η Uralkali.

Μαζί με την ανακοίνωση της συνεργασίας με τη MoneyGram, ανακοινώθηκε και η νέα ονομασία της ομάδας λόγω της συγκεκριμένης συνεργασίας. Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα την αλλαγή του λογότυπου της ομάδας.

Πλέον, στο κλασικό λογότυπο της Haas θα συμπεριλαμβάνεται και το όνομα της MoneyGram, το οποίο θα σημάνει τη νέα εποχή για την ομάδα.

Από τις 4 Ιανουρίου λοιπόν, η ομάδα της Haas θα μετονομαστεί σε MoneyGram Haas F1 Team. Ο επικεφαλής της ομάδας, Guenther Steiner αναφέρθηκε στη νέα εποχή της ομάδας αναφέροντας τα εξής: “Όταν ανακοινώσαμε τη συνεργασία μας με τη MoneyGram, τον περασμένο Οκτώβριο κατά τη διάρκεια του Αμερικανικού Grand Prix, ήδη ανυπομονούσαμε για τον Ιανουάριο και το 2023, όπου θα άλλαζε επισήμως η ονομασία μας όπως και το λογότυπό μας.”

“Οι ανερχόμενες εβδομάδες θα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές, καθώς θα έχουμε την αποκάλυψη της νέας μας εμφάνισης, όπως και την παρουσίαση του νέου μας μονοθεσίου με κωδικό όνομα VF-23.”

“Μετά απ’ όλα αυτά θα έχουν σειρά οι δοκιμές εξέλιξης και στη συνέχεια ο πρώτος αγώνας τους 2023 στο Μπαχρέιν.”

“Όλοι μας ανυπομονούμε να δούμε στην πίστα το νέο μας μονοθέσιο όπως και το νέο ζευγάρι οδηγών μας, τους Kevin Magnussen και Nico Hulkenberg.”

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Αδάμ Πίτσης

Λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού και γενικότερα του χώρου της αυτοκίνησης, ωστόσο πάνω απ'όλα λατρεύω την Formula 1. Από μικρός παρακολουθούσα σχεδόν κάθε αγώνα, ενώ πλέον χάρη στην ευκαιρία που μου έδωσε ο ιδρυτής του F1racingnewsgr, Σάκης Ζαφειρόπουλος, έχω έρθει ακόμη πιο κοντά στο άθλημα που αγαπώ. *Επίσης λατρεύω τα Go Karts, το gaming αλλά και άλλα πρωταθλήματα όπως: Formula Drift και WRC

F1RACINGNEWS