Η ελπίδα πεθαίνει πάντα πρώτη στην Ferrari..

Ξεκίνησε η χρονιά στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και τα βλέμματα όλων έχουν στραφεί στις μεγάλες αλλαγές των τεχνικών κανονισμών με την τράπουλα προς ώρας να φαίνεται ανακατεμένη…

Η ομάδα που έχει κερδίσει αρκετό έδαφος δείχνει πως είναι η Ferrari μετά τις χειμερινές δοκιμές αλλά και τα ελεύθερα δοκιμαστικά που διεξήχθησαν χθες στο Μπαχρεΐν.

Έχουν ήδη δημιουργηθεί μεγάλες προσδοκίες με το καλημέρα και ταυτόχρονα αυξάνεται και η πίεση για κάτι καλό στο Μαρανέλο.

Προσωπικά κρατάω μικρό καλάθι καθώς έχουμε δει χρονιές και χρονιές τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια να ξεκινάει το αλογάκι με φόρμα και μετά να χάνεται στην μετριότητα του πρωταθλητισμού όπως για παράδειγμα το 2018.

Το δίδυμο Sainz- Leclerc δείχνει αρκετά δυνατό και εάν κάποιοι πόνταραν μόνο στο Μονεγάσκο,ο Ισπανός μετά την εκπληκτική του περσινή χρονιά όχι μόνο δήλωσε παρών αλλά βροντοφώναξε που ήρθε για να πάρει τον τίτλο.

Η ελπίδα κάθε χρόνο ότι θα γεννηθεί κάτι καλό στο στρατόπεδο της Ferrari χτυπάει πάντα στο τέλος πάνω στα βράχια για αυτό καλύτερα να σκοτώνουν την ελπίδα στην αρχή και να κρατούν μικρό καλάθι….

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter

F1RACINGNEWS