Η Aston Martin αποκάλυψε την AMR22

H Aston Martin αποκάλυψε το μονοθέσιο για την νέα χρονιά με κωδική ονομασία ΑMR22

Το νέο μονοθέσιο της Aston Martin παρουσιάστηκε στο αρχηγείο της στο Gaydon, στη Μεγάλη Βρετανία πριν κάνει το ντεμπούτο της στο αυριανό filming day στο Silverstone.

H AMR22 έχει ανανεωμένα χρώματα καθώς το κλασικό βρετανικό πράσινο παρέμεινε, όμως το ροζ χρώμα αντικαταστάθηκε από ένα λεμονί λόγω της αποχώρησης της BWT. Οι οδηγοί για την φετινή χρονιά εξακολουθούν να είναι ο 4ακις παγκόσμιος πρωταθλητη΄ς Sebastian Vettel και ο Lance Stroll.

Την περσiνή χρονιά η Βρετανική ομάδα τερμάτισε στην 7η θέση στο πρωτάθλημα και κατέκτησε ένα βάθρο στο Baku δια χειρός Vettel.

H Aston Martin είχε και ορισμένες σημαντικές αλλαγές στο κομμάτι της διοίκησης καθώς ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας Otmar Szafnauer αποχώρησε και τον ρόλο του ανέλαβε ο αγωνιστικός διευθυντής της BMW motorsport, Mike Krack. Επιπλέον η ομάδα έχει καινούργιο βασικό χορηγό, την Aramco, που το λογότυπο της φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού στην πίσω και μπροστά πτέρυγα καθώς και στους αεραγωγούς.

‘Συνεχίζουμε το ταξίδι μας προς την κορυφή της Formula 1, της πιο διάσημης και ανταγωνιστικής σειράς αγώνων στον κόσμο – και θέλουμε να κερδίσουμε”, δήλωσε ο ιδιοκτήτης της ομάδας Lawrence Stroll. ”Αλλά ξέρουμε ότι η νίκη δεν είναι εύκολη. Γι’ αυτό έχουμε ένα πενταετές σχέδιο με στόχο να φτάσουμε στην κορυφή.”

“Για να κερδίσεις στη Formula 1, όλα πρέπει να είναι στη σωστή θέση. Το άθλημα εξελίσσεται συνεχώς και αν δεν εξελιχθείς μαζί του, θα μείνεις πίσω. Όσον αφορά τις ελπίδες για τη σεζόν, δεν νομίζω ότι κάποιος ξέρει πραγματικά τι να περιμένει», πρόσθεσε ο Vettel. “Υπάρχουν νέοι κανόνες και φυσικά όλες οι ομάδες θα ελπίζουν ότι τα κατάφεραν σωστά. Όλοι θέλουν να κερδίζουν, συμπεριλαμβανομένου και εμένα, και κανείς δεν θα ήταν στη Formula 1 αν το όνειρό του δεν ήταν να κερδίσει. Δεν διαφέρω καθόλου.

“Το κύριο μέλημα μας είναι να συνεχίσουμε να προχωράμε και να ανεβαίνουμε. Αυτή είναι μόνο η δεύτερη χρονιά ενός πενταετούς σχεδίου, οπότε είμαστε ακόμα πολύ κοντά στην αρχή. Αλλά αυτή η ομάδα έχει μεγάλες φιλοδοξίες και μεγάλα σχέδια και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι μέρος αυτού”.

Αυτή δεν είναι μόνο μια μεγάλη ευκαιρία για την Aston Martin, αλλά και για όλες τις ομάδες», είπε ο Stroll. ‘‘Πρέπει απλώς να πιστέψουμε ότι κάναμε καλύτερη δουλειά και ξέρω ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι εργάζονται απίστευτα σκληρά για να δώσουμε στον Σεμπ και σε εμένα την καλύτερη ευκαιρία.”

Διαβάστε όλα τα νέα της F1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord,Twitter.….

F1RACINGNEWS