Formula 1ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Η Alpine ανακοίνωσε τη συνεργασία με την BWT

Η BWT θα είναι η νέα χορηγός τίτλου της Alpine Formula 1 Team για το 2022, ενώ η νέα εμφάνιση της ομάδας πρόκειται να έχει μπλε και ροζ χαρακτηριστικά.

Η συμφωνία αυτή συμφωνία αυτή συνεπάγεται πως η Alpine πλέον θα ονομάζεται BWT Alpine Team.

Όπως είναι γνωστό, η Αυστριακή εταιρεία κατασκευής συστημάτων επεξεργασίας νερού, προηγουμένως αποτελούσε χορηγό της Aston Martin (πρώην Racing Point/Force India), της οποίας τα μονοθέσια, ειδικά μέχρι το 2020 είχαν ροζ εμφάνιση.

Το νέο μονοθέσιο της Alpine πρόκειται να παρουσιάσει στις 21 Φεβρουαρίου, μόλις δύο ημέρες πριν τις δοκιμές εξέλιξης στη Βαρκελώνη.

Το 2022 ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1, Fernando Alonso συνεχίζει να είναι οδηγός της Γαλλικής ομάδας, ενώ στο πλευρό του θα βρίσκεται ο Esteban Ocon.

Την περασμένη σεζόν, η Alpine κατέκτησε την 5η θέση στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών, ενώ κατέκτησε και μία νίκη με τον Esteban Ocon στο Ουγγρικό Grand Prix.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε πως η BWT θα αποτελεί τον συνεργάτη τίτλου για την Alpine F1 Team για τα επόμενα χρόνια” είπε ο Cédric Journel, αντιπρόεδρος πωλήσεων και marketing της ομάδας.

“Στα σχέδια σχετικά με τη βιωσιμότητα της BWT και της Alpine, είναι η εξάλειψη τον πλαστικών μιας χρήσης και είμαστε ευχαριστημένοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας ώστε να παροτρύνουμε πολλούς ανθρώπους απ’ όλο τον κόσμο, τους υπαλλήλους, τους συνεργάτες, τους φιλάθλους και τους πελάτες μας να περιορίσουν τη χρήση του πλαστικού.”

Alpine

“Παράλληλα, θα χρησιμοποιήσουμε την τεράστια παγκόσμια πλατφόρμα που παρέχει η F1 ώστε να υποστηρίξει την BWT στη μάχη τους ενάντια στην αθέμιτη διανομή καθαρού, ασφαλούς και υγιεινού πόσιμου νερού.”

Να υπενθυμίσουμε πως κατά τη διάρκεια της χειμερινής διακοπής, ο Marcin Budkowski και ο Alain Prost αποχώρησαν από την ομάδα.

Είμαστε περήφανοι που γίνουμε μέρος της BWT Alpine F1 Team ως σπόνσορες του τίτλου. Με τις μοναδικές και κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογίες επεξεργασίας νερού και τους μεγάλους παγκόσμιους ακόλουθους της Alpine, μπορούμε να βοηθήσουμε στην «Αλλαγή του κόσμου – γουλιά γουλιά»“, δήλωσε ο CMO της BWT, Lutz Hübner.

Το πρώτο πράγμα που θα γίνει θα είναι η δημιουργία ζωνών της BWT χωρίς μπουκάλια, σε όλα τα εργοστάσια της Alpine και στα Grand Prix. Η ένωση δυνάμεων για την αύξηση της ευαισθητοποίησης, καθώς και για τον αγώνα για βιωσιμότητα, ευθυγραμμίζει τέλεια την BWT και την Alpine. Εκτός αυτού, η BWT επενδύει για περισσότερες από δύο δεκαετίες στην ανάπτυξη μεμβρανών για τη μελλοντική μας οικονομία υδρογόνου“.

Εν τω μεταξύ, είμαστε ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές παγκοσμίως σε μεμβράνες για την παραγωγή πράσινου υδρογόνου και σε μεμβράνες για κυψέλες καυσίμου – τον ​​μετατροπέα ενέργειας του 21ου αιώνα. Μαζί με τους νέους μας συνεργάτες, θα συμβάλουμε σε αγώνες χωρίς εκπομπές ρύπων και βιώσιμη ηλεκτρική κινητικότητα κυψελών καυσίμου“.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Αδάμ Πίτσης

Λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού και γενικότερα του χώρου της αυτοκίνησης, ωστόσο πάνω απ'όλα λατρεύω την Formula 1. Από μικρός παρακολουθούσα σχεδόν κάθε αγώνα, ενώ πλέον χάρη στην ευκαιρία που μου έδωσε ο ιδρυτής του F1racingnewsgr, Σάκης Ζαφειρόπουλος, έχω έρθει ακόμη πιο κοντά στο άθλημα που αγαπώ. *Επίσης λατρεύω τα Go Karts, το gaming αλλά και άλλα πρωταθλήματα όπως: Formula Drift και WRC