Η αγωνιστική κοιλιά του Perez…

Βρισκόμαστε λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγωνιστικού τριημέρου για το Grand Prix της Τουρκίας και πρωτάθλημα τόσο των οδηγών όσο και των κατασκευαστών είναι σε οριακό σημείο.

Perez

Στο στρατόπεδο της Redbull τα δίνουν όλα ώστε ο Max Verstappen να γίνει ο επόμενος παγκόσμιος πρωταθλητής με τους ταύρους μετά τον Sebastian Vettel.

Από την άλλη μεριά όμως σε ότι έχει να κάνει με το πρωτάθλημα κατασκευαστών βλέπουν τον Sergio Perez το τελευταίο τρίμηνο να μην αποδίδει στην πίστα τα αναμενόμενα αλλά και την εμπιστοσύνη που του έδειξαν με το νέο συμβόλαιο που του προσέφεραν για το 2022.

Perez

O Μεξικανός έχει του μισούς βαθμούς από τον ομοσταυλό του και αυτή την στιγμή βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.Μέχρι και το Grand Prix της Στυρίας ήταν πολύ καλός και λειτουργούσε μέσα στα πλαίσια που του είχε θέση και η ομάδα του ως στόχο.

Όμως στους τελευταίους εφτά αγώνες είναι σκιά του ευατού του, με καλύτερο τερματισμό την πέμπτη θέση στην Monza και ελάχιστη συγκομιδή πόντων.Αυτό λέγεται παρατεταμένο ντεφορμάρισμα ή μέχρι εκεί είναι οι δυνατότητες του σε επίπεδο πρωταθλητισμού;

Σαφώς ο Dr Helmut και ο Horner έχουν πέσει πάνω όπως είπαμε και πριν στον Max Verstappen αλλά φυσικά και τους ενδιαφέρει και το πρωτάθλημα στους κατασκευαστές.

Red Bull

Σαφώς στους τελευταίους αγώνες χρειάζονται τον Perez όχι μόνο για καλούς τερματισμούς σε θέσεις που θα φέρουν πολλούς πόντους στην ομάδα αλλά για να βοηθήσει εντός πίστας με όποιο τρόπο και εάν χρειαστεί τον ομοσταυλό του.Αυτό λέγεται από άμυνα μέχρι και βρώμικη δουλειά..

Είναι επιτακτική ανάγκη λοιπόν ο Perez να βγεί από το ντεφορμάρισμα του τελευταίου τριμήνου όσο πιο γρήγορα γίνεται καθώς στην αντίπερα όχθη ο Bottas χωρίς άγχος παίζει τα ρέστα του το τελευταίο διάστημα ώστε να αποδείξει ότι άξιζε να παραμείνει στην Mercedes…

Διαβάστε όλα τα νέα της F1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord, Twitter.

F1RACINGNEWS