GVR e-sports – Συνέντευξη συντελεστών: “Όσο πιο ψηλά μπορούμε”

Το επίσημο πρωτάθλημα του GVR e-sports είναι προ των πυλών και το F1racingnews.gr είχε μία πρώτης τάξης ευκαιρία να “ανακρίνει” τους συντελεστές του, τους ανθρώπους οι οποίοι το απαρτίζουν και βρίσκονται πίσω από αυτό που βλέπουμε τις Κυριακές στις οθόνες μας.

Το πρωτάθλημα του GVR ξεκινάει την Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, με τον εναρκτήριο αγώνα της Ayrton Senna League, όπου οι οδηγοί θα αγωνιστούν στην πίστα της Βραζιλίας.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, το F1racingnews θα καλύπτει πλήρως το πρωτάθλημα με ανασκοπήσεις, αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών και πολλά άλλα.

Στο πλαίσιο αυτό αποφασίσαμε να ζητήσουμε από τους οδηγούς και τους συντελεστές να αφήσουν για λίγο τις τιμονιέρες στην άκρη και να καθίσουν στην καρέκλα απέναντι από τον Νίκο Δαφνομήλη και να απαντήσουν στις ερωτήσεις του.

Πρώτος που κάθισε στο “εδώλιο” του F1racingnews.gr για να περάσει από την Ιερά εξέταση είναι ο ιδρυτής του GVR e-sports, Χρήστος Παπαχρήστος.

Νίκος Δαφνομήλης: Χρήστος Παπαχρήστος, ο ιδρυτής του GVR. Χρήστο θα ήθελες να μας πεις λίγα λόγια για την γέννηση του GVR και την θέση σου σε αυτό?

Χρήστος Παπαχρήστος: “Η ιδέα γεννήθηκε όταν διαπιστώσαμε με τον Κ. Μαυράδα, ύστερα από αρκετό καιρό στο χώρο, πως στην Ελλάδα το sim racing βρίσκεται σε αρχικό και παρθένο στάδιο σε σχέση με τις άλλες Ευρωπαϊκές χωρες. Έτσι λοιπόν, ξεκινήσαμε μια προσπάθεια, πιστεύοντας πως μπορούμε να δημιουργήσουμε μια πολύ ανταγωνιστική λίγκα Ευρωπαϊκών προτύπων, η οποία πρωτίστως θα ικανοποιεί και θα “γεμίζει” εμάς για αυτό που αγαπάμε.”

“Η θέση μου στο GVR e-esports ειναι η προώθηση του προϊόντος, το marketing και η γενική επίβλεψη όλων των τμημάτων.”

Νίκος Δαφνομήλης: Μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα το GVR έχει καταφέρει να εδραιωθεί στις οθόνες των τηλεθεατών και ήδη σημειώνει τεράστια επιτυχία. Που πιστεύειες οφείλεται αυτό?

Χρήστος Παπαχρήστος: “Προφανώς τίποτα δεν είναι τυχαίο. Στο GVR e-sports προσφέρουν πολλά άτομα ο κάθε ένας από το δικό του πόστο. Με το να συνυπάρχουμε αρμονικά, με πολλή δουλειά, αλλά και αγάπη για αυτό που κάνουμε, καταφέραμε να δώσουμε στο Ελληνικό κοινό ένα προϊόν που με χαρά βλέπουμε πως το αγκάλιασε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και μας γεμίζει χαρά, υπερηφάνεια, αλλά και ευθύνες για το μέλλον.”

Νίκος Δαφνομήλης: Γνωρίζουμε πως όλη η ομάδα του GVR εργάζεται διαρκώς με γνώμονα την βελτίωση αυτού που βλέπουμε στις οθόνες μας. Ποιοί απαρτίζουν το GVR και τι στόχους έχει το GVR για το μέλλον?

Χρήστος Παπαχρήστος:“Όπως προείπα, το GVR e-sports συγκροτείται από από πολύ αξιόλογα άτομα, ικανότατα να επιτελέσουν το έργο που τους έχει ανατεθεί και νιώθουμε πολύ τυχεροί γι αυτό. Αρχικά, ο άμεσος συνεγάτης και συνέταιρός μου, Κ. Μαυράδας, έχει αναλάβει ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό κομμάτι, αυτό του αγωνιστικού τμήματος. Την ομάδα πλαισιώνουν επίσης ο Δ. Ακρίβος και ο Χ. Ντούσκος, επίσης πολύτιμα μέλη. Δεν θα μπορούσα, όμως, να μην αναφερθώ και στους άμεσους συνεργάτες μας, τον Brother Louie Gaming και το F1racingnews.gr του Σ. Ζαφειρόπουλου που από την πρώτη στιγμή στάθηκαν στο πλευρό μας και στήριξαν το όραμά μας, καθώς και το πιο νέο μέλος μας, stepap GAMING . Όλοι τους έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για ότι έχουμε πετύχει στο GVR e-sports.”

“Όσον αφορά τους στοχους μας, το moto “εχθρός του καλού είναι το καλύτερο” κυριαρχεί στο DNA μας. Δεν έχουμε ταβανι… Θέλουμε να δούμε το GVR e-sports να πρωταγωνιστεί ανάμεσα στις καλύτερες λίγκες της Ευρώπης. γιατί οχι και Παγκόσμια.”

Ας δούμε το αποτέλεσμα της δουλειάς, για την οποία μας μίλησε ο Χρήστος Παπαχρήστος, στον τελευταίο φιλικό αγώνα του GVR.

Απολαύστε:

Μετά τον Χρήστο Παπαχρήστο, σειρά είχε ο Κώστας Μαυράδας, συνεργάτης και συνέταιρος του Χρήστου, ο οποίος βρίσκεται σε νευραλγικές θέσεις στο GVR. Ας δούμε τι είχε να μας πει.

Νίκος Δαφνομήλης: Κώστας μαυραδας, ένας εκ των ιδρυτών του GVR, έχοντας αναλάβει νευραλγικές θέσεις, τόσο αγωνιστικά όσο και θεσμικά. Θες να μας πεις τις αρμοδιότητες σου αυτή τη στιγμή στο GVR?

Κώστας Μαυράδας: “Σας ευχαριστώ πολυ για την πρόσκληση να μιλήσω στο F1racingnews. Το όλο εγχείρημα ξεκίνησε μαζί με τον Χρήστο Παπαχρήστο μετά από μια απλή σκέψη. Έπειτα από πολλή αφοσίωση και σκληρή δουλειά, δημιουργησαμε το GVR Esprots, το οποίο πλαισιώνουν απόλυτα ικανά άτομα και πλέον φίλοι μας. Η δικιά μου αρμοδιότητα στο GVR e-sprots είναι το αγωνιστικό κομμάτι. Αυτό συνεπάγεται διάφορες ευθύνες και υποχρεώσεις, όπως οι καθημερινές προπονήσεις στους οδηγούς αλλά και τους νέους οδηγούς, καθώς αυτοί αξιολογούνται, ώστε να ενταχθούν ομαλά στο Αγωνιστικό μέρος. Επίσης, μία σοβαρή και δύσκολη αρμοδιότητα είναι αυτή του αγωνοδίκη. Έπειτα από αρκετά χρόνια στο sim racing, θεωρώ ότι διαθέτω την εμπειρία και τις γνώσεις να ξεχωρίζω ένα αγωνιστικό συμβάν από ένα περιστατικό παραβατικής συμπεριφοράς οδηγού. Πάντα, όμως, μετά από ενδελεχή εξέταση κάθε συμβάντος.”

Νίκος Δαφνομήλης: Όπως μας είπες, είσαι ο αρχηγός της ομάδας των αγωνοδικων του GVR. Θες να μας πεις ποιο είναι το πιο δύσκολο περιστατικό που θυμάσαι να εξετάζετε με την ομάδα σου, καθώς και ποιο είναι συνολικά το δυσκολότερο κομμάτι της δουλειάς σας?

Κώστας Μαυράδας: “Μπορεί να είμαι ο αρχηγός των αγωνοδικών, όμως μαζί με εμένα είναι και αλλά άτομα, τα οποία έχουν εξίσου ορθή κρίση, όσων αφορά τα περιστατικά, και σέβομαι την γνώμη τους. Κάθε συμβάν είναι δύσκολο και απαιτεί πολλή προσοχή στις λεπτομέρειες, ώστε να ληφθεί η σωστή απόφαση. Ένα δύσκολο περιστατικό; Ένα περιστατικό που θυμάμαι ήταν στον αγώνα στην Ιαπωνία. Το συγκεκριμένο ήταν δυσκολο, διότι η εικόνα που βλέπει ο κόσμος από την Live μετάδοση είναι εντελώς διαφορετικη. Για την ακρίβεια ήταν δυο μονοθέσια τα οποία πάλευαν στον τελευταίο γυρο και στην 1η στροφή είχαν επαφή με τον έναν απο τους δυο να βγαίνει εκτός πιστας με ζημιά στην αεροτομή του. Στην Live μετάδοση φαινόταν ότι την ευθύνη την είχε ο οδηγός που είχε την εξωτερική γραμμή και είχε την επαφη με τον οδηγό στην εσωτερική γραμμή.”

“Ωστόσο, με την συγκέντρωση των onboard πλάνων και των δυο οδηγών, τελικά ήταν ακριβώς το αντίθετο, αλλά έπρεπε να δουμε την κάθε λεπτομέρεια την τηλεμετρια του κάθε οδηγού, να δούμε πόσο έχει στρίψει το τιμόνι, το σημείο φρεναρίσματος, την γραμμή που ακολούθησε το κάθε μονοθέσιο. Όλα αυτά απαιτούσαν χρόνο και σοβαρότητα για να βγει η σωστή απόφαση, πάντα βάσει των κανονισμών του GVR e-sports. Το πιο δύσκολο κομμάτι συνολικά είναι η eξέταση των αγωνιστικών συμβάντωn, καθώς απαιτούν προσοχή και λεπτομερή έλεγχο, δίχως φυσικά να εμπλέκονται οι φιλικές σχέσεις που έχω αναπτύξει με τους οδηγούς.”

Νίκος Δαφνομήλης: Όπως γνωρίζουμε, έχεις αναλάβει μαζί με τον Νίκο Δαφνομήλη την περιγραφή των αγώνων της Alain Prost League. Θα ήθελες να μας κάνεις ένα σχόλιο επί αυτού?

Κώστας Μαυράδας: “Η ιδέα να κάνω περιγραφή προέκυψε τυχαία, καθώς έκανα σχολιασμό μαζί με τον Νίκο Δαφνομήλη και τον Brother Louie Gaming ή αλλιώς Αλέξανδρο στο όνομα. Τότε έγιναν οι πρώτες σκέψεις και ο πρώτος που μου το είπε ήταν ο Χρήστος Παπαχρήστος. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση από εμένα, διότι θα είμαι με έναν εξαίρετο άνθρωπο με τον οποίο συνεργάζομαι και στο κομμάτι των αγωνοδικών. Με πολλές γνώσεις πάνω στην Formula 1. Θα βάλω τα δυνατά μου, ώστε και ο κόσμος που θα μας παρακολουθεί να ακούει έναν ωραίο σχολιασμό… Θα είναι μια ενδιαφέρουσα σεζόν.”

Απολαύστε τον αγώνα της Ιαπωνίας, όπου παρατηρήσαμε το πιο δύσκολο περιστατικό που αντιμετώπισε ποτέ ο Κώστας Μαυράδας και η ομάδα του.

Τρίτος (και καλύτερος) από τα υψηλά υστάμενα άτομα στο GVR ήταν ο Δημήτρης Ακρίβος, ο οποίος πέρα από σημαντικό στέλεχος του GVR θα είναι και διαγωνιζόμενος στην Ayrton Senna League, έχοντας μάλιστα ένα μεγάλο fan club να τον ακολουθεί.

Νίκος Δαφνομήλης: Δημήτρης Ακρίβος, γνωστός για τις ικανότητες του πίσω από το τιμόνι αλλά και για την μεγάλη συνεισφορά του στην μεχρι τώρα επιτυχία του GVR. Ποια είναι όμως η θέση του Δημήτρη Ακρίβου στο GVR?

Δημήτρης Ακρίβος: “Ο ρόλος μου στην ομάδα του GVR είναι η γραμματειακή υποστήριξη, ώστε να λειτουργήσει άρτια η διεξαγωγή του πρωταθλήματος και σε συνδυασμό με τα γενικά καθήκοντα, θεωρώ ότι θα επιτευχθεί σε μεγάλο βαθμό η προσπάθεια αυτή. Επιπλέον, σημαντικό κομμάτι του ρόλου μου στο GVR είναι η οργάνωση και διεξαγωγή των προπονήσεων για την βελτίωση, τόσο εμού, όσο και των συναγωνιστών μου.”

Νίκος Δαφνομήλης: Γνωρίζουμε πως είσαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη του GVR. Ποιοι είναι οι στόχοι σου για αυτό το πρωτάθλημα που έχει μπει για τα καλά στην ζωή των τηλεθεατών, έχοντας γίνει το #1 σε τόσο μικρό διάστημα?

Δημήτρης Ακρίβος: “Ο προσωπικός μου στόχος για αυτό το πρωτάθλημα είναι να καταφέρουμε να πρωταγωνιστήσουμε, όχι μόνο στα κορυφαία πρωταθληματα της Ελλάδος, αλλά γιατί όχι και στην Ευρώπη. Στόχος μας είναι να καταφέρουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε χωρίς να βάζουμε περιορισμούς.”

Νίκος Δαφνομήλης: Πέρα από σημαντικός συντελεστής, είσαι και οδηγός, και μάλιστα στην άκρως ανταγωνιστική Ayrton Senna League. Τι μπορούν να περιμένουν οι αναγνώστες του F1racingnews που τις Κυριακές θα επιλέξουν να στηρίξουν τον Δημήτρη Ακρίβο, ο οποίος έχει και ένα αρκετά μεγάλο fan club?

Δημήτρης Ακρίβος: “Η αλήθεια είναι πώς δεν έχω θέσει τον πήχη πολύ ψηλά, όσον αφορά το πρωτάθλημα, καθώς όλοι οι οδηγοί είναι γρήγοροι και ανταγωνιστικοί. Θα προσπαθήσω λοιπόν για το μέγιστο σε κάθε αγώνα έχοντας την καθαρή οδηγηση ως οδηγό μου.”

Όπως πάντα, λιτός, λακωνικός και περιεκτικός ο Δημήτρης Ακρίβος μας έχει συνηθίσει να λέει τα πολλά στην πίστα. Του ευχόμαστε καλή τύχη στους στόχους που έχει θέσει, αλλά και στο πρωτάθλημα, σε αυτόν και την ομάδα του. Ας τον απολαύσουμε όμως στον αγώνα στην Κίνα.

Επόμενοι να περάσουν από την ιερά εξέταση του Νίκου Δαφνομήλη ήταν οι youtubers που απαρτίζουν το GVR και είναι υπεύθυνοι για την σκηνοθεσία, τις καινοτομίες και την εικόνα που φτάνει στις οθόνες μας. Τι είχε να μας πει για όλα αυτά ο stepap GAMING , το νεότερο μέλος της παρέας του GVR?

Νίκος Δαφνομήλης: Γνωρίζουμε ότι είσαι ένας εξαιρετικός Έλληνας youtuber, που οι φίλοι της F1 σε έχουν μάθει μέσα από τα βίντεο που κανείς μαζί με τον Brother Louie Gaming. Θες να πεις δυο λόγια για το κανάλι σου στους αναγνώστες του F1racingnews.gr?

stepap GAMING: “Αρχικά, ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια! Το κανάλι μου για κύριο περιεχόμενο έχει το αθλητικό ποδοσφαιρικό κομμάτι από το οποίο και έγινε γνωστό σε αρκετούς θεατές! Πλέον, έχει αλλάξει λίγο το ύφος με αρκετά διαφορετικά παιχνίδια τα οποία ήθελα πολύ και εγώ να παίζω αλλά και θεωρώ ότι έχουν ενδιαφέρον! Ένα από αυτά ήταν και η Formula 1 2021 όπου το μικρόβιο μπήκε από τον πολύ καλό μου φίλο και εξαιρετικό στην δουλειά του, Brother Louie Gaming. Αυτός ήταν και ένας καλός λόγος για να συνεργαστώ με έναν εξαίρετο youtuber. Είμαστε στον δεύτερο χρόνο λειτουργίας του καναλιού και συνεχίζουμε δυναμικά.”

Νίκος Δανομήλης: Είναι γνωστό ότι στην Alain Prost League έχεις αναλάβει το δύσκολο έργο της σκηνοθεσίας. Θες να μας πεις τι μπορούμε να περιμένουμε από τον stepap GAMING σε μια τόσο νευραλγική θέση στο GVR?

stepap GAMING: “Δεν θέλω να φανώ υπερόπτης και να τάξω στους θεατές μεγάλα πράγματα, καθώς η αρχή στην σκηνοθεσία και σε όλες αυτές τις καινοτομίες που παρουσιάζονται έχουν την υπογραφή του Brother Louie Gaming! Από την μεριά μου, πρωταρχικός στόχος είναι να φανώ αντάξιος της δουλειάς που έχει γίνει μέχρι τώρα και φυσικά πλέον με δύο μυαλά στην σκηνοθεσία να μπορέσουμε να βρούμε τρόπους να είναι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη η εμπειρία των θεατών στους αγώνες του πρωταθλήματος που θα παρακολουθήσουν!”

Νίκος Δαφνομήλης: Μέσα από το κανάλι σου έχεις δείξει μια αρκετά επαγγελματική και ποιοτική δουλειά. Τι είναι αυτό που σε ώθησε να πεις το “ναι” όταν σου πρότεινε ο Χρήστος Παπαχρήστος να συνεργαστείς με το GVR και να αναλάβεις την ευθύνη της σκηνοθεσίας?

stepap GAMING: “Από τις πρώτες μεταδόσεις που παρακολούθησα στους επίσημους φιλικούς αγώνες στο κανάλι του GVR e-sports, αλλά και από τις πρώτες συζητήσεις που είχα με τον κύριο Χρήστο Παπαχρήστο, καθώς και όλους τους συντελεστές, κατάλαβα ότι υπάρχει μια αγάπη για το συγκεκριμένο εγχείρημα! Ένιωσα έναν επαγγελματισμό μέσα από τα λόγια τους που με έκανε να πιστέψω σε όλο αυτό το όραμά τους! Πίστεψα και πιστεύω ότι συμβαδίζει με τον τρόπο σκέψης και το επαγγελματικό – ποιοτικό επίπεδο που ήθελα και εγώ να έχω στο κανάλι μου! Το θεωρώ απίστευτα δημιουργικό και νομίζω αυτοί ήταν οι κύριοι λόγοι που με έκαναν να δεχτώ αυτή την συνεργασία!”

“Φυσικά ούτε σε αυτό το σημείο μπορώ να αφήσω τον Brother Louie Gaming εκτός κουβέντας καθώς ήταν αυτός που πρότεινε πρώτος την δουλειά μου στον κύριο Παπαχρήστο για να μπορέσουν να ξεκινήσουν οι συζητήσεις! Οπότε θα ήθελα να τον ευχαριστήσω και από την σελίδα σας δημοσίως.”

Οι αναγνώστες του F1racingnews θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την δουλειά του stepap GAMING στην σκηνοθεσία στην Alain Prost League, τις Τετάρτες όπως έχει ορίσει το αγωνιστικό καλεντάρι. Ας δούμε όμως την δουλειά που κάνει στο κανάλι του, μέσα από το τελευταίο του βίντεο.

Τελευταίος που κάθισε στην καρέκλα απέναντι από τον Νίκο Δαφνομήλη ήταν ο Brother Louie Gaming, ο youtuber και σκηνοθέτης που έφερε πληθώρα καινοτομιών στο ελληνικό sim racing.

Νίκος Δανομήλης: Brother Louie Gaming. Γνωστός και μη εξαιρεταιος για την επιτυχία του στο ελληνικό youtube. Πως ξεκίνησε όμως η εμπλοκή σου με το GVR και ποια ακριβώς είναι η αρμοδιότητα σου στο πρωτάθλημα αυτό?

Brother Louie Gaming: “Η συνεργασία με το GVR ήρθε λίγο τυχαία. Οι αρμόδιοι του GVR, τους οποίους ήξερα από online αγώνες, είδαν την δουλειά που κάνω στο δικό μου κανάλι και αρχικά μου πρότειναν να κάνω περιγραφή σε αγώνες, κάτι που εγώ δεν ήθελα. Ωστόσο, συζητήσαμε το ενδεχόμενο να κάνω την σκηνοθεσία, κάτι το οποίο μου είναι αρκετά εύκολο εμένα και είχα κάποιες ιδέες και καινοτομίες στο μυαλό μου που δεν υπήρχαν σε άλλα αντίστοιχα εγχειρήματα στην Ελλάδα. Τις εφήρμοσα και έτσι βγήκε αυτή η δουλειά τόσο υψηλού επιπέδου.”

Νίκος Δαφνομήλης: Γνωρίζουμε ότι θα πάρεις μέρος στην Alain Prost League, δίνοντας την σκυτάλη της σκηνοθεσίας στον stepap GAMING. Θεωρείς ότι μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός απέναντι στους έμπειρους οδηγούς της Alain Prost League?

Brother Louie Gaming: “Νομίζω πως σε όποια λίγκα και να ήμουν, ο ανταγωνισμός θα ήταν μεγάλος. Σίγουρα υπάρχουν αγώνες που θα είμαι δυνατός, όμως χρειάζεται και τύχη κάποιες φορές, διότι όλοι οι οδηγοί είναι απίστευτα γρήγοροι. Εγώ κυνηγάω το θέαμα και όχι το αποτέλεσμα. Αν μπορώ να δώσω μάχη με τον τελευταίο για 5 γύρους, προτιμώ να το κάνω παρά να πάρω μία νίκη δίχως να απειληθώ από κάποιον οδηγό.”

Νίκος Δαφνομήλης: Τι καινοτομίες έφερες στο GVR και τι μπορούμε να περιμένουμε στο μέλλον?

Brother Louie Gaming: “Η μεγάλη καινοτομία είναι το replay σε live μετάδοση, κάτι που βοηθάει τον θεατήνα δει ξανά ένα συμβάν, την εκκίνηση, ή κάποιο προσπέρασμα, δίχως να χρειάζεται να πάει πίσω το βίντεο και να χάσει πιθανώς κάτι άλλο που συμβαίνει εκείνη την ώρα. Ετοιμάζουμε κάτι που είναι ακόμα υπό δοκιμή, εικόνα σε εικόνα, όπως βλέπουμε και στην πραγματικότητα, όπου μας δείχνουν με μικρά παραθυράκια εικόνα από άλλους οδηγούς. Αν το καταφέρω αυτό, όπως το φαντάζομαι, μπορούμε να έχουμε εικόνα και από τους 20 οδηγούς. Αυτές είναι οι δύο μεγάλες καινοτομίες για την ώρα. Υπάρχουν και άλλα, τα οποία είναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο.”

“Οι καινοτομίες συνήθως προκύπτουν μέσα από μία κουβέντα με κάποιον. Λέει μία ιδέα ή σκέψη και μετά εγώ λόγω της δουλειάς μου μπαίνω στον πειρασμό να δω αν μπορεί να γίνει πράξη και το αναπτύσσω. Εξ όσων έχω δει, όλες οι ιδέες πραγματοποιούνται αρκεί να υπάρχει γνώση και θέληση.”

Ας απολαύσουμε, όμως, το θέαμα που προσφέρει ο Brother Louie Gaming στο κανάλι του, μέσω των βίντεο της F1.

Αυτοί ήταν οι συντελεστές του GVR. Θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε όλους, έναν έναν ξεχωριστά, που αφιέρωσαν λίγο από τον πολύτιμο χρόνο τους για να απαντήσουν στις ερωτήσεις μας και να δώσουν την ευκαιρία στους αναγνώστες του F1racingnews να μάθουν ποιοί είναι πίσω από την επιτυχία του GVR e-sports, του νούμερο 1 e-sports πρωταθλήματος F1 στην Ελλάδα. Οι στόχοι των συντελεστών για το GVR θα επιτευχθούν, και το F1racingnews θα είναι και πάλι εκεί!

Υπενθυμίζουμε ότι ο πρώτος αγώνας της Ayrton Senna League θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 28 Νοεμβρίου στις 21:00, με καλεσμένο τον Κώστα Φραγκολιά στο pre-game στις 20:30

Ο πρώτος αγώνας της Alain Prost League θα γίνει την Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, στις 21:00.

Το κανάλι του GVR e-sports μπορείτε να το βρείτε εδώ.

To facebook του GVR e-sports μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Το instagram του GVR e-sports μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Tο κανάλι του Brother Louie Gaming μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Το κανάλι του stepap GAMING μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Νίκος Δαφνομήλης

Μεγάλος φίλαθλος της Formula 1 από το 2005. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον τεχνικό τομέα του αθλήματος και θαυμαστής όλων των ωραίων που έχει να προσφέρει. Μεγάλος φαν και του MotoGP. O μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι ένας μαγικός κόσμος!

F1RACINGNEWS