ESPORTS

GVR e-sports – F1racingnews: Η συνεργασία μας στο μικροσκόπιο

To GVR e-sports αποτελεί έναν εκ των βασικότερων συνεργατών του F1racingnews, με τις δύο πλευρές να έχουν σημειώσει σημαντικές επιτυχίες κατά την διάρκεια της από κοινού τους πορείας.

Το ημερολόγιο έγραφε 17 Απριλίου, 2021, όταν το GVR e-sports και το F1racingnews.gr γνωστοποιούσαν στον φίλαθλο κόσμο την έναρξη της από κοινού τους πορείας, μία πορεία επιτυχιών και συνεχούς προόδου.

Έκτοτε, το GVR e-spοrts ολοκλήρωσε με άνευ προηγουμένου επιτυχία 2 πρωταθλήματα συνολικά 28 αγώνων, 7 φιλικούς αγώνες και 2 ακόμα αγώνες γιορτή, όπου μοιράστηκαν πλούσια δώρα σε οδηγούς και θεατές, με την ευγενική χορηγία των επίσημων υποστηρικτών του GVR e-sports.

Εξίσου, όμως, εξαιρετική πορεία έχει σημειώσει και το F1racingnews, αφού με τους Γιώργο Λιακόπουλο, Νίκο Γεωργιάδη, Σωτήρη Βλάχο, Έλενα Γεωργάκη, Νένα Πασβάντη, Παύλο Γασπαρινάτο, Ηλία Σιαφάκα και Γιώργο Τσιάκαλο πάντα υπό τις οδηγίες του Σάκη Ζαφειρόπουλου, για ακόμα μία χρονιά κάλυψε δημοσιογραφικά την αγωνιστική σεζόν της Formula 1.

Επιπλέον, το F1racingnews.gr βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να προσφέρει αποκλειστική δημοσιογραφική κάλυψη στο GVR e-spοrts, με λεπτομερείς ανασκοπήσεις των αγώνων, συνεντεύξεις και νέα από τον κόσμο του Ελληνικού sim racing, το οποίο αναδεικνύει και εκπροσωπεί πλέον σε παγκόσμιο επίπεδο το GVR e-spοrts.

GVR e-sports
Ο Κώστας Κωτσίρης είναι πλέον αναπόσπαστο μέλος της ομάδας του GVR e-sports
Οι ενεργοί υποστηρικτές μας

Αν και οι θεατές/αναγνώστες είναι οι μεγαλύτεροι κριτές, εκείνοι που έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο να κρίνουν αυτό που βλέπουν/διαβάζουν στις οθόνες τους, εξίσου σημαντική είναι και η εμπιστοσύνη των ενεργών υποστηρικτών μας, οι οποίοι φροντίζουν να δείχνουν έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους στην δουλειά μας.

F1racingnews
Citroen Peugeot Μενεξέδων

Η Citroen Peugeot Μενεξέδων είναι από τους πρώτους που πίστεψαν στον Σάκη Ζαφειρόπουλο και το F1racingnews, στηρίζοντας εμπράκτως την ιστοσελίδα μας, σχεδόν από την απαρχή της. Πρόκειται για εξειδικευμένο συνεργείο Citroen – Peugeot που βρίσκεται στην οδό Μενεξέδων 10 στην Κηφισιά, το οποίο διαθέτει εξειδικευμένο εξοπλισμό προσφέροντας επαγγελματική αντιμετώπιση, ενώ παρέχει βασικές υπηρεσίες και σε άλλες μάρκες.

Η αγαπημένη μας πίστα καρτ, η πίστα Speed Park είναι ίσως ο κυριότερος υποστηρικτής της ιστοσελίδας μας. Πρόκειται για πίστα καρτ με υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας και υπηρεσιών, όπου ο καθένας μπορεί να απολαύσει την βόλτα του με τα γρηγορότερα καρτ, ενώ είναι η πρώτη πίστα καρτ που έφερε ηλεκτρικά καρτ στην Ελλάδα. Πέρα από την πίστα στην Λεωφόρο Μεγαρίδος στον Ασπρόπυργο, πλέον υπάρχει η δυνατότητα να επισκεφθεί κάποιος και την πίστα στην Τρίπολη.

Η πίστα καρτ Speed Park
Οι ενεργοί υποστηρικτές του GVR e-sports

H Speed Park αποτελεί έναν εκ των κυριότερων υποστηρικτών και του GVR e-sports, με τον κύριο Λαζαράκο, ιδιοκτήτη της πίστας, να κληρώνει εισητήρια και στους θεατές. Η ποιότητα του GVR e-sports και η βελτίωση που διαρκώς σημειώνει στην πορεία του, είναι εφικτά λόγω της συμπόρευσης με τους ανθρώπους που το στηρίζουν ενεργά. Τα κοσμήματοπωλεία Μπουρτσάλαςη Dimoudis Marine, η GP Papous, η Etam Travel, η πίστα Speed Park και η ΝΤ creation είναι οι βασικοί υποστηρικτές του GVR e-sports, οι άνθρωποι με τους οποίους συμπορεύεται.

Τα κοσμήματοπωλεία Μπουρτσάλαςη Dimoudis Marine, η GP Papous, η Etam Travel, η πίστα Speed Park και η ΝΤ creation καθιστούν το GVR e-sports το πρωτάθλημα που προσφέρει τα πιο πλούσια δώρα στην Ελληνική κοινότητα του sim racing, με τους 40 συνολικά οδηγούς να μοιράζονται 32 δώρα. Πρωτοπορώντας και σε αυτόν τον τομέα, το GVR e-sports δίνει δώρα μέχρι και στον 10ο του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η NT creation έχει σχεδιάσει τα δώρα που θα λάβουν οι 3 πρώτες κατασκευάστριες ομάδες του κάθε πρωταθλήματος, δηλαδή συνολικά 12 δώρα.

Οι χορηγοί του GVR e-sports
Οι συνεγάτες του GVR e-sports

Για να λειτουργεί άρτια η ομάδα του GVR e-sports και να παράγει αυτό το ποιοτικό αποτέλεσμα που παρακολουθούμε στις οθόνες μας, οι ιδρυτές του έχουν επιλέξει τους κατάλληλους συνεργάτες οι οποίοι έχουν αναλάβει ένα επί μέρους κομμάτι του πρωταθλήματος. Δύο εκ των σημαντικότερων συνεργατών είναι οι youtubers, Brother Louie Gaming και STEPap gaming, οι οποίοι έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο της σκηνοθεσίας των αγώνων.

brother louie gaming
Brother Louie Gaming

Οι καινοτομίες που έχουν εισάγει οι δύο αυτοί εκλεκτοί συνεργάτες δεν έχουν προηγούμενο στον χώρο του Ελληνικού sim racing, αλλά μέχρι σήμερα οι θεατές μπορούν να τις απολαύσουν αποκλειστικά στο GVR e-sports. Μιλάμε φυσικά για το replay εν ώρα αγώνα, όπου μεταδίδεται στους θεατές κάποιο σημαντικό στιγμιότυπο από προηγούμενο χρονικό σημείο του αγώνα, το team radio, όπου οι σχολιαστές έρχονται σε επικοινωνία με τον οδηγό εν ώρα αγώνα, αλλά φυσικά και την εικόνα σε εικόνα, όπου οι σκηνοθέτες μας επιτρέπουν να έχουμε εικόνα και από άλλον οδηγό, ταυτόχρονα με την κύρια εικόνα που μας μεταδίδεται.

GVR e-sports
STEPap gaming
Τα τμήματα του GVR και ο ερχομός ενός καθολικά αναγνωρισμένου sim racer

Επιπλέον, στο GVR e-sports λειτουργεί τμήμα αγωνοδικών, με αρχηγό τον πολύπειρο οδηγό, Κωνσταντίνο Μαυράδα, με τον Κώστα Κωτσίρη (κατά κόσμος “Λεζάντ”) να προστίθεται και αυτός στο έμψυχο δυναμικό των αγωνοδικών, προσφέροντας τις γνώσεις του και την εμπειρία του ως οδηγός εικονικών αγώνων, με τους ιθύνοντες του GVR e-sports, αλλά και τον ίδιο τον Κώστα Μαυράδα να είναι άκρως ικανοποιημένοι με την προσθήκη ενός τόσο έμπειρου και καθολικά αναγνωρισμένου sim racer στο τμήμα αγωνοδικών (και όχι μόνο) του GVR e-sports. Κώστα “Λεζάντ”, καλώς ήρθες λοιπόν και από εμάς εδώ στο F1racingnews.

GVR e-sports

Λειτουργεί επίσης τμήμα αγωνιστικού, όπου ηγείται ξανά ο Κώστας Μαυράδας, ώστε να προπονούνται οι νέοι οδηγοί που εισέρχονται στις τάξεις του GVR e-sports, αλλά και οι βασικοί οδηγοί για τον επερχόμενο αγώνα τους. Φυσικά, το GVR e-sports χαίρει αποκλειστικής δημοσιογραφικής κάλυψης, όντας το μόνο πρωτάθλημα στην Ελλάδα που το έχει καταφέρει αυτό, κάλυψη η οποία παρέχεται από το F1racingnews.gr, μέσω ανασκοπήσεων των αγώνων ή και αποκλειστικών συνεντεύξεων των συντελεστών και των οδηγών.

GVR e-sports
GVR e-sports academy

Όπως αναφέραμε, το GVR e-sports πλέον εκπροσωπεί το ελληνικό sim racing, όντας αδιαμφισβήτητα το καλύτερο e-sports πρωτάθλημα F1 στην Ελλάδα, λειτουργώντας σύμφωνα με Ευρωπαϊκά standards και μαθαίνοντας από τα καλύτερα Ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα. Ως εκ τούτου, το GVR e-sports πήρε την γενναία απόφαση να ξεκινήσει την λειτουργία του GVR e-sports academy. Πρόκειται για μάι ακαδημία sim racing, η οποία θα λειτουργεί πάντα σύμφωνα με Ευρωπαϊκά πρότυπα, όπου έμπειροι και άπειροι, επίδοξοι και μη, πρωταθλητές ή αρχάριοι, οδηγοί θα μαθαίνουν τα μυστικά του sim racing μέσα από προπονήσεις με τους προπονητές του GVR e-sports, οι οποίοι διαθέτουν χρόνια εμπειρίας στον χώρο, τεράστιες γνώσεις πάνω στο αντικείμενο και πολλά εικονικά χιλιόμετρα στις πλάτες τους.

Το GVR e-sports και το F1racingnews έχουν κοινούς στόχους, οι βλέψεις τους ταυτίζονται και πορεύονται μαζί. Η ανάγκη συνεχούς βελτίωσης είναι αυτή που μας ωθεί να προσπαθούμε διαρκώς να βελτιώσουμε αυτό που ο θεατής/αναγνώστης βλέπει/διαβάζει στην οθόνη του και να του προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό, αποδίδοντας στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας. Αυτή η επιτυχία, όμως, οφείλεται στην αμέριστη εμπιστοσύνη και στήριξη των ενεργών υποστηρικτών μας, αλλά και στους εξαιρετικούς συνεργάτες που αναλαμβάνουν ένα μικρό μέρος έκαστος.

GVR e-sports
Που θα μας βρείτε

Τα social media του GVR e-spοrts μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

Το κανάλι του συνεργάτη του GVR e-spοrts, STEPap gaming, μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Τo κανάλι του συνεργάτη του GVR e-sports, Brother Louie Gaming, μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Μπορείτε να μάθετε για τους ενεργούς υποστηρικτές του GVR e-spοrts εδώ.

Μπορείτε να μάθετε για τους ενεργούς υποστηρικτές των οδηγών εδώ.

Για τους συνεργάτες του GVR e-spοrts μπορείτε να μάθετε εδώ.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Νίκος Δαφνομήλης

Μεγάλος φίλαθλος της Formula 1 από το 2005. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον τεχνικό τομέα του αθλήματος και θαυμαστής όλων των ωραίων που έχει να προσφέρει. Μεγάλος φαν και του MotoGP. O μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι ένας μαγικός κόσμος!