ESPORTS

GVR: Alain Prost League – Αγώνας 11 – Βραζιλία: Νικητής ο Β. Δελής

Μονάχα θεαματικός μπορεί να χαρακτηριστεί ο 11ος αγώνας της Alain Prost League, με τους οδηγούς του GVR e-sports να προσφέρουν πανέμορφες μάχες στους θεατές που παρακολούθησαν τον αγώνα.

Ο Βασίλης Δελής ήταν ο μεγάλος νικητής του αγώνα, περνώντας εκ νέου στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και ερχόμενος πιο κοντά στην κατάτκτηση του πρώτου του πρωταθλήματος στο GVR e-sports.

Στην 2η θέση τερμάτισε ο Tάσος Μπουογουλιάς ο οποίος αρκέστηκε στο να ελαχιστοποιήσει την χασούρα από τον Βασίλη Δελή.

Στο 3ο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Ηρακλής Καλπατζίδης, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και σε αυτόν τον αγώνα.

GVR
ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ – POLE POSITION ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΝΤΟΥΣΚΟ

Η pole position φαινόταν να είναι μάχη μεταξύ δύο οδηγών, του Χρήστου Ντούσκου και του Βασίλη Δελή. Εξαιρετική όμως ήταν η παρουσία και του Τάσου Μπουγουλιά, ο οποίος παραμόνευε στην 3η θέση, έχοντας πίσω του τον Νίκο Φάφαλη Sergio Cafe και τον Γιώργο Τοϊγκούνη F1racingnews.gr. Έτοιμος να συνεχίσει τις καλές του εμφανίσεις ήταν ο Ηλίας Σαχινίδης, ο οποίος βρισκόταν στην 6η θέση, μπροστά από οδηγούς όπως ο Χρήστος Παπαχρήστος GP Pappous αλλά και ο “νέος” Ηλίας Γκαραγκούνης. Οι Ηρακλής Καλπατζίδης και Βαγγέλης Λάκατζης, οδηγός της ακαδημίας του GVR e-sports, ολοκλήρωναν την 10αδα.

Ο Νίκος Φάφαλης Sergio Cafe είχε κι άλλα να δώσει πριν το τέλος των κατατακτηρίων και έφτασε 32 χιλιοστά μακρυά από την pole position. Ωστόσο, ο Χρήστος Ντούσκος ήταν ο τελικός poleman με τον Βασίλη Δελή να τον ακολουθεί όντας 32 χιλιοστά πιο αργός. Ο Τάσος Μπουγουλιάς έμεινε στην 4η θέση, πίσω από τον Νίκο Φάφαλη Sergio Cafe, με τον Ηρακλή Καλπατζίδη να ολοκληρώνει την πρώτη 5αδα. Οι Χρήστος Παπαχρήστος GP Pappous και Ηλίας Σαχινίδης παρατάχθηκαν μπροστά από τον δικό μας Γιώργο Τοϊγκούνη F1racingnews.gr, με τον καταπληκτικό Βαλάντη Μάμαλη να μπαίνει στην 10αδα μπροστά από τον Ηλία Γκαραγκούνη.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΩΝ
GVR
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Δεν χρειάστηκε παραπάνω από 1 στροφή ο Βασίλης Δελής για να πάρει την πρωτοπορία από τον Χρήστο Ντούσκο, ο οποίος έχασε πολλές θέσεις στην εκκίνηση και τους πρώτους γύρους. Για ακόμα έναν αγ΄΄ωνα, ο Νίκος Φάφαλης Sergio Cafe δεν κατάφερε να κάνει καλή εκκίνηση, κατρακυλώντας στην εκκίνηση. Μεγάλοι κερδισμ΄΄ενοι ήταν οι Γιώργος Τοϊγκούνης F1racingnews.gr, Χρήστος Παπαχρήστος GP Pappous, Ηρακλής Καλπατζίδης και Τάσος Μπουγουλιάς που ανέβηκαν μία θέση. Ακόμα ένας κερδισμένος ήταν ο Βαγγέλης Λάκατζης, ο οποίος βρέθηκε στην 9η θέση, από την οποία και καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα χάρισε πλούσιο θέαμα.

Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν οι Ηρακλής Καλπατζίδης και Τάσος Μπουγουλιάς. Οι δύο οδηγοί έδιναν μάχες καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, τόσο στην πίστα, όσο φυσικά και στα pits με τελικό νικητή τον Τάσο Μπουγουλιά. Ανάμεσά τους βρέθηκε όμως και ο δικός μας Γιώργος Τοϊγκούνης F1racingnews.gr, ο οποίος είχε και αυτός τις δικές του βλέψεις. Πιο πίσω, ο Χρήστος Ντούσκος προσπαθούσε να ανακτ΄΄ησει τις χαμένες θέσεις, ωστόσο το βάθρο φαινόταν να είναι πολύ μακρυά. Ο Γιώργος Τοϊγκούνης F1racingnews.gr έμεινε εν τέλει στην 4η θέση, με τον Χρήστο Ντούσκο να τον ακολουθεί στην 5η και να σημειώνει εξαιρετικ΄΄η ανάκαμψη.

ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ

Πέρα από το θέαμα, αξίζει να αναφερθούμε στον Χρήστο Παπαχρήστο GP Pappous. Ο οδηγός της Red Bull είχε μία επαφή στον αγώνα με τον Νίκο Φάφαλη Sergio Cafe, ωστόσο αναγνωρίζοντας το λάθος του επέλεξε να περιμένει και να αφήσει τον Νίκο Φάφαλη Sergio Cafe να τον ξαναπεράσει, αναδεικνύοντας έτσι το ευ αγωνίζεσθαι και μη θέλοντας να φτάσει στην αίθουσα των αγωνοδικ΄΄ων.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι αγωνοδίκες κοινοποίησαν τις αποφάσεις τους, αναφορικά με τα συμβάντα του αγώνα, τα οποία εξέτασαν και κατακυρώνουν την τελική κατάταξη του αγώνα. Η κατάταξη τροποποιείται αναλόγως, βάσει των δημοσιοποιημένων αποφάσεων και είναι η κάτωθι.

GVR
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΟΔΗΓΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ
GVR
GVR
ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ ΤΗΣ ALAIN PROST LEAGUE
GVR Calendar - Alain Prost League
Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ 3 ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
GVR

Τον ταχύτερο γύρο του αγώνα σημείωσε ο Βασίλης Δελής με το 1:10.486.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα εδώ, στο κανάλι του GVR e-sports.

Επόμενο ραντεβού της Alain Prost League την Τετάρτη, 26 Απριλίου στις 21:00, με τον 12ο αγώναπίστα της Αμερικής.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Νίκος Δαφνομήλης

Μεγάλος φίλαθλος της Formula 1 από το 2005. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον τεχνικό τομέα του αθλήματος και θαυμαστής όλων των ωραίων που έχει να προσφέρει. Μεγάλος φαν και του MotoGP. O μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι ένας μαγικός κόσμος!