Formula 1ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Guenther Steiner – “Αρκετά καλή μέρα για εμάς”

Ο επικεφαλής της Haas, Guenther Steiner, θεωρεί πως η ομάδα του είχε μία αρκετά καλή μέρα, ενώ αναφέρθηκε και στην βελτίωση των πιλότων του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του GUenther Steiner

“Ειλικρινά, όχι και άσχημη μέρα, αρκετά καλή για εμάς. Αν δείτε τους χρόνους, δεν φαίνεται, όμως κάναμε αρκετά σκέλη και το σχέδιο δούλεψε – με εξαίρεση το μικρό θέμα με τον Mick (Schumacher) στο τέλος του FP2. Δούλεψαν σκληρά και βελτιώθηκαν γύρο με τον γύρο. Αυτό τους ζητήσαμε να κάνουν και νομίζω πως και οι δύο έκαναν καλή δουλειά. Ο Nikita (Mazepin) ήταν χαρούμενος με την ημέρα του, του ανέβασε την αυτοπεποίθηση λίγο. Με τον Mick, απλά φάνηκε πως πλησίασε πολύ τον Checo (Perez) και έχασε λίγη κάθετη δύναμη και είχε γρήγορη νυπερστροφή από την οποία δεν μπορούσε να ανακάμψει. Το μονοθέσιο δεν έχει μεγάλη ζημιά. Θα είμαστε έτοιμοι για το Σάββατο.”

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Νίκος Δαφνομήλης

Μεγάλος φίλαθλος της Formula 1 από το 2005. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον τεχνικό τομέα του αθλήματος και θαυμαστής όλων των ωραίων που έχει να προσφέρει. Μεγάλος φαν και του MotoGP. O μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι ένας μαγικός κόσμος!